2789
عنوان

اعتیاد همسر

342 بازدید | 5 پست

سلام بچه ها کسی بوده همسرش اعتیاد داشته و ترک کرده؟

من به شوهرم مشکوکم به پدر و مادرشم اطلاع دادم اونام خیلی ناراحتن از این وضع

البته شوهرم لو نمیده ولی دیر اومدن هاش تغییر رفتاراش بی پولی هاش شب بیداری ها و روز خوابیدن هاش همه نشونه ی اعتیاده

کسی تجربه ی مشابه داشته؟

واقعا نمیدونم چیکار کنم

خودشم عمرا بپذیره همچین چیزی رو

ای وای  عزیزم 😟😟😟😟 باهاش بد رفتاری نکنی  نمیدونم از یه روانشناس تو سایت کمک بگیر

نه اتفاقا من خیلی هم محبتش می کنم

به خدا دیشب خسته و کوفته از سر کار اومدم توی آشپزخونه بودم غذای مورد علاقشو پختم خونه رو مرتب کردم به خودم رسیدم ولی شوهرم ساعت ۱ و نیم اومد خونه

با مشاور صحبت کردم گفت جریانو به پدرش بگو خودتم مستقیم وارد نشو منم همین کارو کردم

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

دوست من معتاد تقریبا ۵ یا ه سال میشه پیش زنش ب خودش ننیگیر ولیدمن میدونم زنش ادم ساده ای.نمیتونه استفاده کنه قرص یا متادون مصرف میکنه ک باعث اقیم شدن دوستم شد.ببین چشماش میوز بشه معتاد.اعتیاد ب راحتی ازش دست ننیکشند دست بکشند باید اون کسی ک باهاش میکشه نبینه چون دوباره هوس میکنه

دوست من معتاد تقریبا ۵ یا ه سال میشه پیش زنش ب خودش ننیگیر ولیدمن میدونم زنش ادم ساده ای.نمیتونه است ...

مهمترین چیزی ک باعث میشه کسی ک ترک کنه دوباره بکشه اون دوستاش وقتی اونارو ببینه امکان ندار نکشه.حتی اگ جفتشون ترک کرد باشند.