2777
2789
عنوان

خواب دو نفره

| مشاهده متن کامل بحث + 55060 بازدید | 36 پست
من هر روز دوش میگیرم ولی پتو رو زیاد دور خودم حلقه میکنم 😂 ولی چه باحال ابنبات تا حالا نشنبده بودم ...

اره عزيزم

تو پيش دستي هميشه ابنبات دارم😊

خوب نيست دهن ادم بدبو باشه من خوشم نمياد

منم مجردي عين تو فك ميكردما ولي متاهلي فرق داره

كلا ادم با همسرش يكي ميشه و رودروايسي نداره

اين ابنبات و اينام محظ احترامه خودمه☺️

اا پس هم دردیم 👌👌👌😄😊😊😊 واقعا نمیتونم اذیت میشه من خودمم وسواسم و حساس 😅

مخصوصا بوی دهن اول صبح

مجردی؟متاهلی؟

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هر روز دوش میگیرم ولی پتو رو زیاد دور خودم حلقه میکنم 😂 ولی چه باحال ابنبات تا حالا نشنبده بودم ...

بابا بیخیال مزدوج میشیم که تنها نخوابیم

امشب مهمون دارم بچه هام اومدن روتخت ما شوهرم پایین تخت خوابیده نتیجش شده الان من که بی بغلش خواب نمیاد🥰

❤مثل یک معجزه ای علت و ایمان منی همه هانو بله هستند شما جان منی❤
مخصوصا بوی دهن اول صبح مجردی؟متاهلی؟

مجردم ، 🙊 😅😅 میخواستم بدونم مورد از منه یا طبیعیه ، و اینکه راه حل هست یا نه 

اخع دوستام میگن نباید شب شوهر تنها بخوابه 

مخصوصا الان با گوشیو و این چیزا ، نصف شب میره تو نت و هزارتا چیز دیگه میشه 🙄😐 مگه اینکه بگم کف زمین بخواب من رو تخت 😂😂😂😂

من خودم هميشه اب نبات ميزارم بالاي تختم و صبا زودي ميخورم بدنتم ك توالت نيست ك بو بده

آبنباااات😳😳😳چ کاریه..صبا ک بیدارمیشیم ""هاا" نمیکنیم توه صورت هم دیگه🤣 پامیشم مریم مسواک میزنم🤣🤣🤣🤣

آبنباااات😳😳😳چ کاریه..صبا ک بیدارمیشیم ""هاا" نمیکنیم توه صورت هم دیگه🤣 پامیشم مریم مسواک میزنم🤣 ...

شما صب ك بيدار ميشين نميرين بغل هم؟

بخاطر اين ابنبات واجبه

مجردم ، 🙊 😅😅 میخواستم بدونم مورد از منه یا طبیعیه ، و اینکه راه حل هست یا نه  اخع دوستام می ...

به هر حال ما بو بدیم اونم بو میده مشکلی نیست خجالت نداره

من خیلی میپیچم خودمو لای پتو بو عرق میگیرم زود موهام چرب میشه واسه همین

هروزم حمامم

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣

اتفاقا ادمهایی که رعایت بهداشت و میکنن مث شوهر من ...تنش بوی گل میده... اتفاقا پتو رو دور خودش میپیچه بوی عطر تنش بیشتر میشه..بعدم‌تخت دو نفره است ...سوما قبل خوابیدن مسواک میزنیم ...چهارما این دو نفره خوابیدن لذت داره

میگم دلیل اینکه صبح دهن ادم بو سگ مرده میده چیه ؟

من دهنم بو نمیگیره از غذاها ، سیر ، پیاز ینی همه گفتن بهم لزون دسته ادمایی هستی که بو غذا نمیگیرتت ، ولی کافیه بخوابم حتی یساعت تلخ مزه و بوشو حس میکنم خودم ، کسی به روم نزده ولی خب میدونم بو خواب میگیره 😭😭😭😭😅