2777
2789
عنوان

یعنی باردارم

125 بازدید | 11 پست
سلام دوستان لطفا یکی راهنمایی کنه من پنجم برج هفت پریود شدم،الان دوباره ۲۹ همین برج لکه دیدم انا پریود نشدم و سینه هام به شدت درد میکنه، آیا امکان داره باردار باشم ،،البته سری های قبلم یکی دوروز جلو مینداختم ولی این سری تو ماه دوبار پریودی به شک انداختم

تعداد رای : 6
نظرسنجی
۱
4
66%
۲
2
33%

خخخخ

1 یا 2 یاد دستشویی افتادم باید مینوشتی اره یا نه😂😂😂

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگه 5مهر شده دوباره 29 لک بینی داشته ولی پریود نشده  احتمال زیاد بارداره

اخه باز به قطعیت نمیشه گفت ممکنه پریودیش به هم ریخته چون سینه درد تو قبل پریودی هم میاد سراغ ادم .  بعدش گفتم اگه نشد بره ازمایش بده که انشالله باردار باشه و بارداری خوب . سنو هم بعدا اگه باردار بود دکتر میده که چون لک دیده بار داری خارج رحم نباشه یه وقت 

ساده جونی خدا نکنه،من استرس گرفتم‌باردار باشم اخه نمیخوام‌بچه تازه بچک سه سالشه،یه بارم باردار شدم‌ناخواسته سقطش کردم خیلی زجر آور بود،امروز باز لکه دیدم‌پریود نشدم همشم‌حالت تهوع دارم،میترسم‌تست بزنم😣