2777
2789
عنوان

دکتر مقدادی

3196 بازدید | 18 پست

سلام . پسرم ۱۸ ماهشه بردم پیش دکتر مقدادی گفت سوءجذب داره و شربت گاویسکون تجویز کرده ولی در مورد تاثیر دارو و عوارضش تردید دارم اگر کسی این دارو رو استفاده کرده راهنمایی کنه و ایا دکتر مقدادی کارش خوبه ؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اخه چرااز کجا میدونی چرا بردی ؟

از وقتی بدنیا اومد الرژی شدید داشت و رفلاکس . شربت زانتاک چند شیشه دادم تا قطع میکنم از نو علایم برمیگرده با اینکه رژیمم رعایت میکنم بردم پیش مقدادی گفت سوء جذبه اخه باقطع زانتاک خیلی دفعش زیاده و وزن کم میکنه 

از وقتی بدنیا اومد الرژی شدید داشت و رفلاکس . شربت زانتاک چند شیشه دادم تا قطع میکنم از نو علایم برم ...

چند ماهشه و چند کیلوا ؟ من هرچی زنگ زدم مقدادی نتونستم وقت بگیرم

از وقتی بدنیا اومد الرژی شدید داشت و رفلاکس . شربت زانتاک چند شیشه دادم تا قطع میکنم از نو علایم برم ...

سلام بچتون وزن واشتهاش خوب شد منم شرایط شما رو دارم از زوپ ویزیت شد و گاویکسون داده شما اطمینان کردین بهدمن کرون و... داده لطفا بگید چطورشد وضع پسرتون

سلام بچتون وزن واشتهاش خوب شد منم شرایط شما رو دارم از زوپ ویزیت شد و گاویکسون داده شما اطمینان کردی ...

سلام عزیزم . کرون خیلی خیلی خیلی عالی بود . گاویسکون خوب بود . کرون برا بچم معجزه کرد . از کجا گیر اوردی 

سلام عزیزم . کرون خیلی خیلی خیلی عالی بود . گاویسکون خوب بود . کرون برا بچم معجزه کرد . از کجا گیر ا ...

هنوز گیر نیاوردم گلم .تازه ویزیت شده میشه وزن و قد و اشتهای بچتون رو قبل از این شربت و بعدش بگید

سلام عزیزم . کرون خیلی خیلی خیلی عالی بود . گاویسکون خوب بود . کرون برا بچم معجزه کرد . از کجا گیر ا ...

داروهایی که واسه من داده گاویکسون .زادیتین .کروون .ام س تی اویل .زینک گلوکونات.پروبیوتیک روتفلور.قرص اسید فولیک به شما چی داد

هنوز گیر نیاوردم گلم .تازه ویزیت شده میشه وزن و قد و اشتهای بچتون رو قبل از این شربت و بعدش بگید

اصلا یادم نیست چون یکسالش بود ولی با یادمه با کرون خیلی خوب شد و وزن گرفت . 

داروهایی که واسه من داده گاویکسون .زادیتین .کروون .ام س تی اویل .زینک گلوکونات.پروبیوتیک روتفلور.قرص ...

اره اینا بودن فقط ام سی تی نبود . ولی خداییش بعد مصرف داروها مقدادی . پسرم خیلی رو به بهبودی رفت ‌ و بعدش با طب اسلامی پیش رفتم دارو امام کاظم و زنجفیلات بهش دادم و خدارو شکر اوناهم خوب بودن و دارو مقدادی رو قطع کردم ولی پسرم الان سه سال شده ولی الرژیشو هنوز داره