2777
2789
عنوان

دکتر مقدادی

3145 بازدید | 18 پست

سلام . پسرم ۱۸ ماهشه بردم پیش دکتر مقدادی گفت سوءجذب داره و شربت گاویسکون تجویز کرده ولی در مورد تاثیر دارو و عوارضش تردید دارم اگر کسی این دارو رو استفاده کرده راهنمایی کنه و ایا دکتر مقدادی کارش خوبه ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه چرااز کجا میدونی چرا بردی ؟

از وقتی بدنیا اومد الرژی شدید داشت و رفلاکس . شربت زانتاک چند شیشه دادم تا قطع میکنم از نو علایم برمیگرده با اینکه رژیمم رعایت میکنم بردم پیش مقدادی گفت سوء جذبه اخه باقطع زانتاک خیلی دفعش زیاده و وزن کم میکنه 

از وقتی بدنیا اومد الرژی شدید داشت و رفلاکس . شربت زانتاک چند شیشه دادم تا قطع میکنم از نو علایم برم ...

چند ماهشه و چند کیلوا ؟ من هرچی زنگ زدم مقدادی نتونستم وقت بگیرم

از وقتی بدنیا اومد الرژی شدید داشت و رفلاکس . شربت زانتاک چند شیشه دادم تا قطع میکنم از نو علایم برم ...

سلام بچتون وزن واشتهاش خوب شد منم شرایط شما رو دارم از زوپ ویزیت شد و گاویکسون داده شما اطمینان کردین بهدمن کرون و... داده لطفا بگید چطورشد وضع پسرتون

سلام بچتون وزن واشتهاش خوب شد منم شرایط شما رو دارم از زوپ ویزیت شد و گاویکسون داده شما اطمینان کردی ...

سلام عزیزم . کرون خیلی خیلی خیلی عالی بود . گاویسکون خوب بود . کرون برا بچم معجزه کرد . از کجا گیر اوردی 

سلام عزیزم . کرون خیلی خیلی خیلی عالی بود . گاویسکون خوب بود . کرون برا بچم معجزه کرد . از کجا گیر ا ...

هنوز گیر نیاوردم گلم .تازه ویزیت شده میشه وزن و قد و اشتهای بچتون رو قبل از این شربت و بعدش بگید

سلام عزیزم . کرون خیلی خیلی خیلی عالی بود . گاویسکون خوب بود . کرون برا بچم معجزه کرد . از کجا گیر ا ...

داروهایی که واسه من داده گاویکسون .زادیتین .کروون .ام س تی اویل .زینک گلوکونات.پروبیوتیک روتفلور.قرص اسید فولیک به شما چی داد

هنوز گیر نیاوردم گلم .تازه ویزیت شده میشه وزن و قد و اشتهای بچتون رو قبل از این شربت و بعدش بگید

اصلا یادم نیست چون یکسالش بود ولی با یادمه با کرون خیلی خوب شد و وزن گرفت . 

داروهایی که واسه من داده گاویکسون .زادیتین .کروون .ام س تی اویل .زینک گلوکونات.پروبیوتیک روتفلور.قرص ...

اره اینا بودن فقط ام سی تی نبود . ولی خداییش بعد مصرف داروها مقدادی . پسرم خیلی رو به بهبودی رفت ‌ و بعدش با طب اسلامی پیش رفتم دارو امام کاظم و زنجفیلات بهش دادم و خدارو شکر اوناهم خوب بودن و دارو مقدادی رو قطع کردم ولی پسرم الان سه سال شده ولی الرژیشو هنوز داره