2777
2789
عنوان

ایفون 11

2190 بازدید | 13 پست

بچه ها کی ایفون11 پرو مکس داره

یا ایکس داره

چجورین ؟ میشه توضیح بدین

کودوم بهتره؟

برای کسی میپرسم ممنونم 

من درباره تو با کسی صحبت نکردم اما تو از چشمانم سرازیر میشوی...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایکس دارم راضی نیستم چون هم اینکه برنامه های ایرانی رو نمیشه روش نصب کرد هم اینکه برنامه و فایل از ...

این خصوصیت تمام گوشیهای آیفون هست ایراد محسوب نمیشه،

من دارم و حاضر نیستم با هیچ گوشی عوض کنم آیفون رو

خودمم موبایل فروشی دارم

ایکس دارم راضی نیستم چون هم اینکه برنامه های ایرانی رو نمیشه روش نصب کرد هم اینکه برنامه و فایل از ...

عزیزم 11 پرومکس بهتره یا ایکس اس مکس؟

من درباره تو با کسی صحبت نکردم اما تو از چشمانم سرازیر میشوی...
عزیزم 11 پرومکس بهتره یا ایکس اس مکس؟

قطعا ۱۱ بهتره

هرچی جدیدتر بهتره کاراییش بیشتره و زمان یکسال بیشتر اپدیت میشه

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
این خصوصیت تمام گوشیهای آیفون هست ایراد محسوب نمیشه، من دارم و حاضر نیستم با هیچ گوشی عوض کنم آیفون ...

درسته ولی من کلا مشکلم با ایفونه نه فقط ایکس

شما بخاطر چه مزیتی حاضر نیستی بجز ایفون گوشی دیگه ای دست بگیری؟

درسته ولی من کلا مشکلم با ایفونه نه فقط ایکس شما بخاطر چه مزیتی حاضر نیستی بجز ایفون گوشی دیگه ...

وقتی باهاش کار میکنم لذت میبرم، تمام نرم افزارها و سخت افزارها بروزترین دنیا هستن و کار کردن باهاش خیلی بخصوصه، حتی شده چندتا مشتری رو از دست دادم گفتم پول بیشتر بیارین آیفون بخرین چیز دیگه نخرین😂

من ایکس داشتم 

الانم ۱۱pro max  راستشو بخوای از دوربین ۱۱ اصلا راضی نیستم خیلی غیر طبیعی شده از دوربین ایکس راضی بودم 

۱۱خود به خود چند باری ریسیت شده ک من کپ کردم واقعا ولی باتریش الحق که عالیه محشره محشررر