2821
2789
عنوان

فولیکول

565 بازدید | 20 پست

سلام دوستان.امروز رفتم سونو برای سایز فولیکول‌.روز ۱۱سیکلم هستم دوتا فولیکول غالب در تخمدان چپم داشتم به اندازه۲۳و۲۲میلی متر.این خوبه؟تا چند روز دیگه آزاد میشن؟ ممکنه دوقلو بشن؟

باید با دکترت حرف بزنی امپول برا ازاد سازی بهت بده .فولیکولهات عالیه انشالله این ماه باردار شی منم پنجشنبه میرم سونو

قبلش با مثانه پر رفتی برا سونو فولیکول؟؟؟؟

پسرم .۸/۸/۹۹ ساعت ۵ عصر روی ماهتو دیدم خدارو شکر تورو دارم 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عالیه شاید دو قلو بشه

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 
باید با دکترت حرف بزنی امپول برا ازاد سازی بهت بده .فولیکولهات عالیه انشالله این ماه باردار شی منم پ ...

ممنون عزیزم.نه مثانه  م کامل پر نبود فقط یک لیوان آب خوردم.یه پسر ۶ساله دارم برای بارداری دوم ۲ساله اقدام کردم خبری نبود  این ماه پزشک رفتم بهم لتروزول و ۲ تا هاش ام جی داد اینجوری شده .استرس دو قلو شدن دارم اجی

احتمال دوقلویی هست اگه دارو متفورمین یا کلومیفن بخوری. عزیزم اگه برای ازادسازی امپول نزدی از الان اقدام کن چون معلوم نمیکنه کی ازاد میشه .ی شب درمیون بعد اقدام هم تا نیم ساعت دراز بکش اینطوری احتمالش بالاتر میره .انشالله نی نی دار میشی این ماه

اگر مایع آزاد در کلدوساک خلفی دیده بشه حتما حامله میشی اقدام کن گلم اگه دیده نشده سریع برو دکتر برات آمپول اچ ام جی مینویسه که آزاد بشه 

. مواظب تایپ کردنت باش پشت هر کابری یک قلب میتپه#من پر از انرژی های مثبتم...مربی بدنسازی ام...عاشق خونه و دخترم و شوهرمم... من عاشق استیک ام..... عاشق کشیدن پرده ها اول صبحم.... بستن موهای دخترم... زندگی همین دلخوشی های کوچیکه....بخند ک میگذره
ممنون عزیزم.نه مثانه  م کامل پر نبود فقط یک لیوان آب خوردم.یه پسر ۶ساله دارم برای بارداری دوم ۲ ...

ن احتمالش کم ایشالله من جای تودوقلو باردار شم

پسرم .۸/۸/۹۹ ساعت ۵ عصر روی ماهتو دیدم خدارو شکر تورو دارم 
عالیه، ممکنه همین روزها هم آزاد بشن، الزاما روز ۱۴ نیست، به نظرم اقدامتون رو شروع کنید

از روز هفتم یک‌شب در میان اقدام داشتیم.ان شاالله شما هم به خواسته تون برسین