2821
2789
عنوان

شكم دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 773 بازدید | 58 پست
أولى سز بد نبود دومى سز مردم و زنده شدم سومى سز بد نبود چهارمى سز دوباره مردم و زنده شدم😶

ماشالا هزار ماشالااااا

من اين دومي پشت دستمو داغ كردم ديگه شما چند سالتونه؟

خوب من بچه دومم ماشالا خيلي درشت تره و من بعد از اولي خيلي از اون قسمتم راضي بودم مثل قبل از ازدواجم ...

خود منم بعد اولی همین حسو داشتم

ولی دومی دکترم فرق کرد و از شانسم بداخلاق بود و کارش تو بخیه زدن خوب نبود.خود زایمان خیلی راحت بود ولی بخیه ای که زد تا یه سال اذیتم میکرد

اگه بتونی یه دکتر خوب پیدا کنی حتما بازم طبیعی انجام بده چون سزارین عوارض و دردش بعد عمل تازه شروع میشه

درخواست دوستی از طرف اقایون ببینم گزارش میزنم درجا😊😊

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مرسى گلم بيست و نه سالمه متولد ٦٩

😑 

ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

اولین بچه ات رو چنذ سالگی بدنیا اوردی 

بچه‌ها ا چند سالع هست

منم دوست دارم دوتا دختر دوتا پسر داشته باشم 

یه چندتا سوال دارم 

از نظر مالی تو چ سطحی هستین

کمکی داری؟

سعی میکنم کمتر بیام.... اخه تعداد افرادی که کسی نبوده روی ادب و فرهنگشون نظارت کنه زیاده متاسفانه
😑  ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم اولین بچه ات رو چنذ سالگی بدنیا اوردی  ...

بيست و يك پسر بزرگم كلاس دومه خدا رو شكر از لحاظ مالى مشكلى ندارم حتى اگه يهدرصد هم احتمال ميدادم از پسش بر نمياييم نمياوردم من حتى بخاطر رشد و تربيت بهتر بچه هام از شهر خودمون جابجا شديم پرستار هم سال قبل داشتم خودش حامله شد نتونست بياد حالا هم پيگير هستيم اما برام سخته به كسى اعتماد كنم دنبال يه آدم زرنگ و قابل اعتماد هستم

بيست و يك پسر بزرگم كلاس دومه خدا رو شكر از لحاظ مالى مشكلى ندارم حتى اگه يهدرصد هم احتمال ميدادم از ...

از اینکه همش درگیر بچه هستی حس بدی نداری؟

سعی میکنم کمتر بیام.... اخه تعداد افرادی که کسی نبوده روی ادب و فرهنگشون نظارت کنه زیاده متاسفانه
بيست و يك پسر بزرگم كلاس دومه خدا رو شكر از لحاظ مالى مشكلى ندارم حتى اگه يهدرصد هم احتمال ميدادم از ...

👏👏👏👏👏افرين سالم باشيد و خوشبخت هميشه نازي عزيدم

از اینکه همش درگیر بچه هستی حس بدی نداری؟

نه عزيزم من مجرد كه بودم علاقه شديدى به بچه داشتم الان تازه به ارزوم رسيدم خيليا از بچه ها غول ميسازن اما من واقعا راحتم همه جا ميريم گردش كلاس مسافرت هر چند بى سختى نيست اما من حوصله بخرج ميدم 

نه عزيزم من مجرد كه بودم علاقه شديدى به بچه داشتم الان تازه به ارزوم رسيدم خيليا از بچه ها غول ميساز ...

خدا خقظشون کنه

ان شاءالله منم بتونم صبوری کنم