2821
2789
عنوان

شكم دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 773 بازدید | 58 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم.. خدا کنه برا منم درست شه..

من رفتم سونو بهم گفت جفت سرراهی داری خیلی مواظب باش.من که معنیشو نمیدونستم برا خودم پیاده روی کردم خرید کردم.باشوهرم تو باغ قدم زدیم.با سگ بازی کردم.شب خوابیدم تا خود صبح خونریزی کردم .میفهمیدم انگار دارم خونریزی میکنم اما نمیتونستم از جام پاشم.صبح وقتی وضعمو دیدم تازه فهمیدم شوخی نبوده.من بیخیالم

مخلاصه بیمارستان بودم تا دو روز بعد اون استراحت مطلق تا دو ماه فقط در حد دسشویی رفتن از جام بلند میشدم.تا اینکه کم کم کشید بالا 

شما هم ملاحظه کن خیلی خواهرم

نهایت هم نکشه بالا سزارین میشی اما دولا راست نکن  نزدیکی نکن  پله   پیاده روی نکن

حیفه گناه داره

به اندازه ی ادما نباید دست زد.آدما همونقدر که هستن .هستن.
اره خوبه😢من گفتم خدا جون بهم چهار تا بچه بده اول سالم باشه دوم اينكه دوتا دختر دوتا پسر اگه نه هم ي ...

پس بازم تلاش میکنی؟

من رفتم سونو بهم گفت جفت سرراهی داری خیلی مواظب باش.من که معنیشو نمیدونستم برا خودم پیاده روی کردم خ ...

ممنون عزیزم که انقد دلسوزانه توضیح دادی برام..😘

یعنی جفت پایین فقط سزارین میشه..

ممنون عزیزم که انقد دلسوزانه توضیح دادی برام..😘 یعنی جفت پایین فقط سزارین میشه..

آره عزیزم در بیشتر موافع با استراحت کردن ورشد جنین جفت هم میچرخه میره سر جاش

اما اگه نکشه بالا خودشو ۱۰۰در ۱۰۰سزارین میشی

اما انشالله بالا میره

دوتاشم سزارین  اولی پدرم دراومد تا ده روز دولا دولا بودم دومی انگااااار نه انگااااااار زایش کر ...

جالبه موندم والا چكار كنم انگار بدن تا بدن هم فرق داره

اولو طبیعی اوردی دومی رو هم طبیعی بیار حتما من اولی ۱۰ساعت طول کشید دومی ۳ساعت

خوب من بچه دومم ماشالا خيلي درشت تره و من بعد از اولي خيلي از اون قسمتم راضي بودم مثل قبل از ازدواجم شده بود اما موقع عطست كردن گاهي اوقا يه كوچولو ببخشيد ادرارم چكه ميكرد بخاطر فشار

الان ميترسم مثلا پارگي بدم يا اينكه به بدنم فشار مضاعف بياد وگرنه من عاشق زايمان طبيعي هستم نظر شما چيه؟

منم اولي رو طبيعي بودم

ساعت ١٠ شب رفتم  اورژانس با درد كه معاينه كرد دكتر ٣ سانت بودم

بستري كرد نذاشت برم 

٥/٣٠ صبح هم زايمان كردم 

اسون نبود ولي قابل تحمل بود

البته ٣ / ٤ صبح بود فكر كنم  كه ديگه كم اورده بودم  

دادو بيداد كردم ببريد سرارينم كنيد كه همسرم درخواست اپيدورال داد برام 

حالا بعدي رو هم اگه شرايط طبيعي رو داشته باشم 

حتما طبيعي ميارم 

خدايا به منم يه دختر بده🥰🥰🥰
أولى سز بد نبود دومى سز مردم و زنده شدم سومى سز بد نبود چهارمى سز دوباره مردم و زنده شدم😶

عزیزم چهار تا بچه داری؟

سعی میکنم کمتر بیام.... اخه تعداد افرادی که کسی نبوده روی ادب و فرهنگشون نظارت کنه زیاده متاسفانه