2777
2789
عنوان

کرم پودر و پنکیک

2043 بازدید | 13 پست

کسی کرم پودر کلارنس و پنکک نایس رو استفاده کرده راصی بوده ؟؟

خدا جونم کمکم کن تو رشته ی تحصیلیم خیلی پیشرفت کنم و موفق بشم  ..... با پزشکی قبول شدن داداشم هم خوشحال ترم کن . دوستتت دااارم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اونا رو استفاده نکردم ولی پنکیک فری لاو میزنم به حدی عالی و مخملیه.منی که سالها کرم پودر میزدم دی ...

ببخشید مخملی یعنی چی؟

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤
من اونا رو استفاده نکردم ولی پنکیک فری لاو میزنم به حدی عالی و مخملیه.منی که سالها کرم پودر میزدم دی ...

ببخشید پوشانندگیش هم خوبه ؟

قیمتش چنده ؟؟

من پوستم گندمیه به نظرتون چه شماره ای بگیرم .

خدا جونم کمکم کن تو رشته ی تحصیلیم خیلی پیشرفت کنم و موفق بشم  ..... با پزشکی قبول شدن داداشم هم خوشحال ترم کن . دوستتت دااارم.
خوب خوب هم بخوای تایرا هم بسیار عالیه نرررم و مخملی

تایرا قیمتش چنده ؟؟؟

ببخشید پوشانندگیش هم خوبه ؟ قیمتش چنده ؟؟ من پوستم گندمیه به نظرتون چه شماره ای بگیرم .

باااور کن من فری لاو میزنم خودم دیگه وقتی کرم پودر میزنم دیگه ارایشم سنگین میشه دوست ندارم.

ولی چون صورتم خشکه.اول کرم ابرسان میزنم 5 دقیقه بعد پنکیک رو میزنم.

من پوستم روشنه 11 میزنم برا شما 5 و 6 در حدود نخودی هست و 14 هم باز کمی روشنه.همون 5و 6 خوبه

تایرا حدود 65 اینا شده ولی فری لاو 30 ولی در حد تایرا هست

مرسی بابت راهنماییت عزیزم . حتما میخرم . 

ببخشید پوشانندگیش هم خوبه ؟ قیمتش چنده ؟؟ من پوستم گندمیه به نظرتون چه شماره ای بگیرم .

پوشانندگی عالی داره

قیمت ۳۰الی ۴۰

شماره ۱۴عااالیه برای پوستتون

حتما ۱۰دقیقه قبل کرم مرطوب کننده بزنید تا جذب پوستتون بشه بعد پنکک رو برنید پوشش فوق العاده ای داره و واقعا پنکک خیلی خوبی هست