2777
2789
عنوان

داغون شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 26 پست
بخدا میگم یجور حرف نمیگم بعدادمیفهمه یجورحرف بخدا خسته شدم میگم حداقل نمیزاشت شوهرکنم میشستم هرچی می ...

واقعا سخته امیدوارم خیلی زود از،شرایطتت رضایتمند بشی😔

همسرجانم چون تُ دارم همہ دارم،دِگَرم هیچ نباید...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا هرخریدیم انجام بدم یا باکسی یا شوهرم یه ایرادی میزاره باخودش برم میگه اره ببین بامن فلان کارو کردی چه خوبه خریدت بامن بود قشنگه کل وسیله هایی که با من خریدی خوبن

به مامانت نگو...بگو بغل دستت باشه...باید متوجه بشه تو بچه نیستی و اختیار زندگیه خودتو داری...

اگر بدونی چقد تو ذهن شوهرت بده اصلا نمیزاشتی مامانت بفهمه ک این کاراروکنه جلو شوهرت و خونوادش...من ک مدتهاست با مامانم راجع به این چیزام نمیگم خودشم فهمیدهبگه درگه بامن حرف نمیزنی ولی حقشه منم ادمم

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
به مامانت نگو...بگو بغل دستت باشه...باید متوجه بشه تو بچه نیستی و اختیار زندگیه خودتو داری... اگر ب ...

بخدا به خاله هام به هرکی تونستم گفتم همه هم حق و به من میدن باهاش صحبت میکنن میگه من حرفم همینه که هست

بخدا به خاله هام به هرکی تونستم گفتم همه هم حق و به من میدن باهاش صحبت میکنن میگه من حرفم همینه که ه ...

اشتباه نکن یه بار گفتی کافیه دیگه حتی به کسیم نگو...

بگو زندگی منم همینه ک هس...تاوقتی تو خونه مادرپدریم ی جور میزنن تو سرمون خونه شوهرهم ی جور...

تازه وقتی شوهر میکنیم فقط ی شوهر نداریم الحمدلله همه مدعین...

مث من ی بار طغیان کن و پاش بمون...البته عادی و کول و ریلکس...فقط رو مخ شوهرت باش و احترام بزار به مادرشوهرت ک لطف کنه بازم بچتو نگه داره توام بتونی گاهی خستگی در کنی

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
اشتباه نکن یه بار گفتی کافیه دیگه حتی به کسیم نگو... بگو زندگی منم همینه ک هس...تاوقتی تو خونه مادر ...

خدامیدونه که ی صبرم تموم میشه من تک بچم ازدلمم نمیاد  بخوام ناراحت کن مامانمو ولی دیگه جوتم به لبم رسیده بدبخت مادر شوهرم کاری نداره شوهرم درحریان باشه اون هرروزم دخترمو نگه میداره

خدامیدونه که ی صبرم تموم میشه من تک بچم ازدلمم نمیاد  بخوام ناراحت کن مامانمو ولی دیگه جوتم به ...

همون بدبختیمون تک بچه تک دختر بودنه...منم تک دخترم و البته فقط یه داداش...

ولی اگر میخوای جلوی این ناراحتیارو بگیری باید جلوش ی بار وایسی قرارم نیس بی احترامی کنی مادرته...ولی ی کم مخفی کاری کن بعد ک معترض شد بگو تو زندگیم دارید ناخواسته اختلال بومود میارید

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡