2777
2789
عنوان

داغون شدم

161 بازدید | 26 پست

امروز بادوستام رفتیم پارک ابی دخترمو مادرشوهرم نگه داشت برا 

دیشبم مادرشوهرمو ماماتم خونه ما بودن میدونستن میخوام برم 

حالا رفتم دراومدم تا گوشیمو روشن کردم ماماکم زنگ زد هرچی از دهنش دراومد بهم گفت براچی رفتی باچه حقی رفتی دوستان خرابن فلانن قشنگ زهرمارم کرد بااینکه شوهرم نه بی غیرته نه اونجورکه بزاره هرجادلم میخوادبرم برگشته میگه شوهرت بی غیرته خره نمیفهمه هیچی رو 

جالبیش تینه همیشه میگه خیلی شوهرت دلش سیاهه هیجا نمیزاره بری تورو 

کوفتم کرد هرچی خوش گذشته بود😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای بابا مادر شوهرت بچه گرفت مامانت چرا توپش پربوده

همیشه هرجا  باشوهرم رفتم همینه بخدا بعد سه سال ازدواج و قبل اون که دخترخونمون بودمم اولین بارم بود با دوستام رفتم بیرون ازدماغم اورد

مادر شوهرم حالا زنگ زده خوش گذشت دخترتم نخوابوندم که تو خزته برگشتی اذیتت نکنه زود بخوابه😐

همیشه هرجا  باشوهرم رفتم همینه بخدا بعد سه سال ازدواج و قبل اون که دخترخونمون بودمم اولین بارم ...

خدایی بی دلیل اذیتت کرده شاید از ی جایی عصبی بوده 

همسرجانم چون تُ دارم همہ دارم،دِگَرم هیچ نباید...
خدایی بی دلیل اذیتت کرده شاید از ی جایی عصبی بوده 

بخدا بی دلیل بود باشوهرمم بیرون میرم میام بازم این رفتارو میکنه یا از همکارای شوهرم مهمون میاد خونمون همش به من میتوپه چرا باید همکارای شوهرت بیان

بخدا بی دلیل بود باشوهرمم بیرون میرم میام بازم این رفتارو میکنه یا از همکارای شوهرم مهمون میاد خونمو ...

کلا اخلاقش اینه خودتو اذیت نکن هر جام خواستی بری یا مهمون داشتی درجریانش نزار بهتره چون اونم خصلت اخلاقیش اینه دس خودش نیس

همسرجانم چون تُ دارم همہ دارم،دِگَرم هیچ نباید...
کلا اخلاقش اینه خودتو اذیت نکن هر جام خواستی بری یا مهمون داشتی درجریانش نزار بهتره چون اونم خصلت اخ ...

بخدا میگم یجور حرف نمیگم بعدادمیفهمه یجورحرف بخدا خسته شدم میگم حداقل نمیزاشت شوهرکنم میشستم هرچی میگفتو گوش میدادم خب الان شوهرم میگه خب زن منی من هرکاری دوس داشتم یادوست داشتیم به خودمون مربوطه موندم بین این دونفر😭😭

کلا اخلاقش اینه خودتو اذیت نکن هر جام خواستی بری یا مهمون داشتی درجریانش نزار بهتره چون اونم خصلت اخ ...

خونشم اورده دوتا کوچه بالاتراز من 😭😭😭بخدا مادرمه دوسش دارم ولی خیلی اذیتم میکنه خییلی