2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترم تو پنج ماهه...شیر خودمم میدم اما لاغر نشدم....از گن استفاده نکردی؟

خیلی زود لاغر بشی

غذاتو اصلا" کم نکنی که شیرت خیلی خیلی کم میشه . 

6 ماهه دیگ کم میشه وزنت

از یک سالگیش ورزش کن . 

غذاتم از اون موقع کمتر کن یکم.

گن و گفت باید دو ماه بگذره از زایمانت بعد استفاده کنی

بیشتر مایعات مقوی بخور تا برنج

آبمیوه های طبیعی

شیر و عسل

آبگوشت

خیلی زود لاغر بشی غذاتو اصلا" کم نکنی که شیرت خیلی خیلی کم میشه .  6 ماهه دیگ کم میشه وزنت ا ...

عسل میتونم بخورم.....؟؟؟

مبگن ب بجه ها تا یک سالگی نباید عسل داد اما مادر بخوره ضرر داره...منظورم اینه ک تو شیرم برهبعد دخترن بخوره ضرر داره

نمیدونم عزیزم .  خب شیره انگور بخور  عسل بزار برای بعد ها

آهان مرسی....اللن چاقی برام معظلی شده...خیلی لاغر بودم اما باردار ک شدم تشتهام خیلی زیاد شده الان نمیدونم بتید چیکار کنم بالاتنه خیلی دارم😖

آهان مرسی....اللن چاقی برام معظلی شده...خیلی لاغر بودم اما باردار ک شدم تشتهام خیلی زیاد شده الان نم ...

اشکال نداره خواهری

خب مادر شدی

اینم طبیعیه

اشتهات بخاطر بارداری و الانم بخاطر شیردهی

آدم ضعف داره همش

خدا دختر گلتو واست حفظ کنه

سلام من دمنوش خوردم جواب نگرفتم ولی  ...

من از شرکت بهین دارو قرص لاغری گرفت خدایی راضی بودم محصولاتشون همه اصل و اورجینال هستند قبلا از جای دیگه قرص لاغری گرفتم اصلا جواب دهی نداشت ولی از بهین دارو قرص گرفتم توی یک دوره 12 کیلو وزن کم کردم قرصهای لاغری معروف داره اگر خواستید بهین دارو را به فارسی سرچ کنید اینم ادرس سایتشون

https://www.behindaruuu.com  اینم شمارش 

09120304263

09197142162   به همجا هم ارسال داره  من ازشون قرص جی سی گرفتم محصولات شون خیلی متنوع هستش پیشنهاد میکنم برید داخل سایتشون ببینید

من والا 20 کیلو کم کردم  100 روزه بدون گرسنگی مطابق سفره وورزش توی خونه ازدوره های فیت شو شیداجون استفاده کردم 

بعد زایمان شکمم افتضاح بود الان فیت وسفت شده خیلی راضی بودم هرروزم پیگیرم بود

ایدی تل گرامشون هنوز دارم sheidajon55@

من والا 20 کیلو کم کردم  100 روزه بدون گرسنگی مطابق سفره وورزش توی خونه ازدوره های فیت شو شیداج ...

شیداجون کارش عالیه  خصوصا دوره فیت  دهی سینه انگار لیفت  کردی 

افرین شکموجون به اراده تون 

من والا 20 کیلو کم کردم  100 روزه بدون گرسنگی مطابق سفره وورزش توی خونه ازدوره های فیت شو شیداج ...

زایمانت چب بود؟

من یزارین بودم ،میگن دیگه ب وزن قبل برنمیگردی....الان دخترم اخرای ۶ ماهگیشه....همچنان جاقم ینی بالاتته بزرگی دارم اصلا نمیتونم لباس تهیه کنم....خیلی دوس دارم باشگاه برم برای تناسب اندام ولی با وحود دخترم نمبتوتم