2777
2789
عنوان

گوشی موبایل خیلی خوب

| مشاهده متن کامل بحث + 1391 بازدید | 56 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دو سه سال پیش اس ۸ سامسونگ خریدم ۲ و پونصد الان پسر عمم رفته بود گوشی بخره میگفت شده ۱۲ تومن 😳 مملک ...

نه بابا عزیزم.اس هشت قدیمی شده.الان اس 9 شده 7.5

من دیشب بازاربودم

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

حسگر اثر انگشتش با گلس هم خوب کار میکنه؟ میپرسم چون در شرف گوشی خریدنم و نمیتونم تصمیم بگیرم بین &nb ...

کار میکنه ولی نه مثل آیفون. دستت رو باید دو ثانیه نگه داری. 

بعدشم اینکه قفل چشمی داره. دیگه اثر انگشت خیلی به کار نمیاد. من اون مدلی که میگی رو نمیدونم چیه. ولی خیلی تحقیق کردم تا به a50  رسیدم. فقط دوبار علائدین رفم. دوبار بازار موبایل. سایت ایران موبایل. سایت زومیت. همه رو گشتم. من تیر خریدم. همسرم شهریور. تازه همسر من چو آیفون باز بود راضی به هیچی نمیشد. تا اینکه بخاطر کیفیت دوربین و ... چون اندروید میخواست بین این و a70 اینو انتخاب کرد.

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.