gorgdarya مدیر استارتر عضویت: 1397/11/12 تعداد پست: 2984 عنوان کلومیفن 120 بازدید | 22 پست سلام اگ از پنج پریود روزی یکی کلومیفن خورد بدون امپول نتیجه مید ؟ یا باید حتما امپول زدمن سه ماه لتروزل خوردم واسم کیست ساختش میخوام ب دکترم بگم کلومیفن بدعکدوم نتیجه میده زودتر اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین 1398/07/30 | 16:35 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nazi747199 عضویت: 1398/05/07 تعداد پست: 2416 من روزی دو تا خوردم فولیکولای خوبی هم داشتم اما حامله نشدم اگ خدا نخواد نمیشه خدای بزرگ همه چی رو به تو میسپارم☺😊
lobip عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 838 من یه ماه خوردم نتیجه نگرفتم البته باید سه دوره مصرف بشه دختر خاله من با دوره اول باردار شد
رویا_رویا عضویت: 1398/06/25 تعداد پست: 2518 لتروزول قوی تره و احتمال دو قلو یا چند قلویی ندارهحتما حتما باید تحت نظر دکتر خورد از روز سوم شروع کردو اگه امپول نزنی کیست میشهقبلا بهت گفتم این داروها هورمونیه شوخی بردار نیست میزنی یه جاتو خراب میکنی ها به سختی به دستش اوردم. خدا دامن همه منتظرهارو زود زود سبز کنه انشالله
gorgdarya مدیر استارتر عضویت: 1397/11/12 تعداد پست: 2984 من روزی دو تا خوردم فولیکولای خوبی هم داشتم اما حامله نشدم اگ خدا نخواد نمیشه کلومیعن؟ امپول نزدی؟ شوهرت سالم اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین
79sanaz عضویت: 1398/05/02 تعداد پست: 27188 لتروزول قوی تره و احتمال دو قلو یا چند قلویی نداره حتما حتما باید تحت نظر دکتر خورد از روز سوم شروع ... عزیزم من پنج تا کلومیفن دارم اینماه میخام زودتر تخمک گذاری کنم واس همین میخام بخورم
gorgdarya مدیر استارتر عضویت: 1397/11/12 تعداد پست: 2984 لتروزول قوی تره و احتمال دو قلو یا چند قلویی نداره حتما حتما باید تحت نظر دکتر خورد از روز سوم شروع ... دکتر بهم لتروزول دادش سه دوره فقط کیست ساخت احساس میکنم خیلی قوی اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین
رویا_رویا عضویت: 1398/06/25 تعداد پست: 2518 دکتر بهم لتروزول دادش سه دوره فقط کیست ساخت احساس میکنم خیلی قوی وقتی لتروزول خوردی روز دوازده رفتی سونو بدی؟ فقط قرص خوردن نیست که باید پیگیرش باشیبری سونو اگه سایز فولیکول بزرگ باشه باید امپول ازادسازی بزنیچطور دکتر بهت قرص میده بعد سونو نمیفرستت به سختی به دستش اوردم. خدا دامن همه منتظرهارو زود زود سبز کنه انشالله
دور عضویت: 1398/07/27 تعداد پست: 5847 اگه میخواین کلومفن بخوریدباید یه روز در میان نزدیکی 🙈داشته باشیدا به جز روزا یی که کراهت داره
رویا_رویا عضویت: 1398/06/25 تعداد پست: 2518 اینم بگم اول باید کیست رو درمان کنی بعد دوباره اقدام هاتو شروع کنی و دارو های تخمک سازی بخوریتو سنت کمه اینقدر عجله نکن عزیزم و مواظب سلامتیت باشبرو تحت نظر یه متخصص . موفق باشی به سختی به دستش اوردم. خدا دامن همه منتظرهارو زود زود سبز کنه انشالله
gorgdarya مدیر استارتر عضویت: 1397/11/12 تعداد پست: 2984 وقتی لتروزول خوردی روز دوازده رفتی سونو بدی؟ فقط قرص خوردن نیست که باید پیگیرش باشی بری سونو اگه سا ... روز ده رفتم کیست ۳۰داشتم😑😑😑لتروزل خیلی قوی بابا اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین
دور عضویت: 1398/07/27 تعداد پست: 5847 کلومفن احتمال چند قلو زایی هم داره من چون تنبلی تخم دان داشتم یک دوره خردم حامله شدم
gorgdarya مدیر استارتر عضویت: 1397/11/12 تعداد پست: 2984 اینم بگم اول باید کیست رو درمان کنی بعد دوباره اقدام هاتو شروع کنی و دارو های تخمک سازی بخوری تو سن ... دوفاستون داد کیستم دفع شدش الانم دارم ویتاگنوس میخورم این ماه هیجکاری نکردم ولی ماه بعد میخوام کلومیفن از ۵پریود روزی یکی بخورم اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین
gorgdarya مدیر استارتر عضویت: 1397/11/12 تعداد پست: 2984 کلومفن احتمال چند قلو زایی هم داره من چون تنبلی تخم دان داشتم یک دوره خردم حامله شدم امپول هم زدی روزی چندتا میخوردی اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین
دور عضویت: 1398/07/27 تعداد پست: 5847 امپول هم زدی روزی چندتا میخوردی من که روزی یکی میخوردم ولی باید یک روز در میان نزدیکی داشته باشی