2777
2789
عنوان

دستم

67 بازدید | 10 پست

دیروز میز تحریر افتاد رو دستم دستم ورم کرد شدید کبود شد افتضاح بردیم‌شکسته بندی 

اونم ی چیزایی قاطی کرد با چوب گذاشت رو دستم گفت دستتم بزا روسینت هم بیشتر ورم نکنه هم استخوناش له شده اونا درست بشه بعد ی هفته هم بیا ببینم چ وضعش چجوریه

ولی امروز بدتر شده کبودیاش خیلی بیشتر شده

چیکار کنم ب نظرتون؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو دکتر

عزیزی میگفت جای گیاهِ بامبو را که عوض کنی دیگر رشد نمیکند؛پژمرده میشود.میدانی چرا؟ چون ریشه اش را همانجا، جا میگذارد...دلِ آدمیزاد که دیگر کمتر از گیاه نیست جانم...گاهی ریشه اش جا میماند در دلی؛لبخندی؛ بوسه ای...
اره گف استخونش له شده واس همینه دردش زیاده

خوب استخوناش له شده باشه که همینجوری جوش نمیخوره عزیز من.

شاید منظورش به گوشت دستت بوده.

پاشو برو درمونگاهی بیمارستانی جایی یه عکس ازش بندازن.

من یه اخلاقی دارم، یا یه کاری رو شروع نمیکنم یا اگه شروع کنم تموم نمیکنم!!😶😊

عزیزم برو دکتر اگه شکسته باشه فقط ده روز از زمان شکستگی فرصت داری درستش کنن بعد جوش میخوره و اکه بد جا افتاده باشه یا جوش بخوره مجبورن بشکنن دوباره بندازن سرجاش... چرا الآن با هزینه کم نمیری. ورمش و سیاهیش مثله شکستگیه بعد یه روز طبیعیه ولی باید بری عکس بگیری