2789
اسی جون شما نمیدونم به چه مقصودی این تایپک رو زدین ولی همه‌ی روضه هاکه این حرفارو نمیزنن لطفا ذهن بق ...

بابا چرا شما منظور ادمو نمیفهمید یه تاپیکی بود در مورد زن دوم یا هوو من اینو گذاشتم یعنی هر کس تو عمل مشخص میشه چه واکنشی نشون میده ماها فقط یه حرفی میزنیم این متنم پیدا کردم حکایت اون ضربالمثل مرگ خوبه برای همسایه حالا همتون جبهه میگیرید چرا کتمان میکنید تو مراسما هر کسی از یه چیزی حرف میزنه قرار نیس مطالب یکسان باشه توهینم به خانومای جلسه ای نیس از بعضیاشونم خیلی راضی ام این فقط مثال بود

بنظر من اگه شوهر ادم خوب باشه یا حداقل خوبیاش بیشتر بدیاش باشه معلومه هیچ زنی تحمل هوو نداره ولی اگه شوعری باشه ک بلای جونت باشه دیو دو سر باشه فقط بخاطر بچهات زندگی کنی هر روز هر ثانیه سوهان روحت باشه آرزو داری گورش گم کنه بره زن بگیره نمونش خواهر من میگه فقط شرش کم شه از سرمون بره برنگرده حتی دخترشم میگه منتها خواعرم میگه سگ تحویلش نمیگیره تا جداییم رفت بچهاش نذاشتن خیلی وابسته خواهرمن الانم دست ب دامن خدا هستن خدا از زمین ورشداره

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اسی جون شما نمیدونم به چه مقصودی این تایپک رو زدین ولی همه‌ی روضه هاکه این حرفارو نمیزنن لطفا ذهن بق ...

من روضه زیاد میرم اما همچین اراجیفی رو تا حالا نشنیدم چون جاهایی میرم که سخنران با سواد باشه، بعضی خانما مدرک مداحی که میگیرن شروع میکنن به سخنرانی کردن بعضا دیپلم هم ندارن خب نتیجش میشه حرف مفت، 

لبخند بزن، انار لب های تو را دانه کنم...
 برا خودش نباید باشه فقط برا بقیه باشه . میگن ثوابم داره😂😂😂

فقط نسخه برا بقیه میپیچن جالبشم اینه هیچکس هیچی نمیگه😐

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
بنظر من اگه شوهر ادم خوب باشه یا حداقل خوبیاش بیشتر بدیاش باشه معلومه هیچ زنی تحمل هوو نداره ولی اگه ...

خانمی هر کسی از زاویه دید خودش نگاه میکنه اینجور زندگی خواهرت بنده خدا حق داره

یه خانومه زیرک و باهوش باید همین کار و باهاش میکرد خدایی دلم میخواد یه همچین موقعی از نزدیک شاهد عکس ...

ب نظرم خیلی باید پررو باشن هیچیشون نمیشه

فروش ماریانا جهت درمان عفونت زنان تنگی واژن و افزایش میل جنسی و روغن خراطین اصل برای حجم دهندگی عضلات صورت و بدن... 🌹🌹🌹
بنظر من اگه شوهر ادم خوب باشه یا حداقل خوبیاش بیشتر بدیاش باشه معلومه هیچ زنی تحمل هوو نداره ولی اگه ...

خدا اینجور مردایی رو از رو زمین برداره که زن و بچشون یه نفس راحت بکشن 

✌نیام رو میسازم تک نفره😍
😑😑😑😑واقعا گناه داره آنطور آدما رو دعوت میکنن ی سریا هم اصلا عقل ندارن همه رو گوش میکنن 😐 ...ی ب ...

کسی نگفت اگه زن سر کار نره حقوق بچه داری و خونه داریش رو شما میاری میدی؟ 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
خدا اینجور مردایی رو از رو زمین برداره که زن و بچشون یه نفس راحت بکشن 

الهی امین خدا از زبونت بشنوه بخدا قسم خواهرم میگرن عصبی گرفته میگه سرم میخواد منفجر بشه چشمام کاسه خون میشه با این حال میگف کاری خونم میکردم شام درس کردم جلوش گذاشتم صبم صبحونه بهش دادم بهم گف خب برو بخواب گفتم نه خوبم چون میدونستم اگه برم بخوابم ی شری ب پا میکنه گف رف بیرون بعد ی ساعت پیام داد زود معذرت خواهی کن ک مریض شدی الکی ادای مریضا درنیار الهی خدا مرگش بده جیگرم اتیشه برا خواهرم گف میدیذ هی میرم دسشویی از درد بالا میارم میگف هیچی توو معدم نبود از بس بالا اوردم با این حالم کارامو میکردم بعدم میگه عذرخواهی کن فیلم بازی کردی جرات نداره مریض بشه روزگار خواهرمو سیاه میکنه

الهی امین خدا از زبونت بشنوه بخدا قسم خواهرم میگرن عصبی گرفته میگه سرم میخواد منفجر بشه چشمام کاسه خ ...

😔😔😔😔تحمل همچین آدمی خیلی سخته . خدا کمکش کنه

✌نیام رو میسازم تک نفره😍
کسی نگفت اگه زن سر کار نره حقوق بچه داری و خونه داریش رو شما میاری میدی؟ 

نگفت😑😑😑

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤