2777
2789
عنوان

چرب کردن شکم

1247 بازدید | 6 پست

هفته 10 بارداری ام..مادر شوهرم گرفته شکمم چرب کرده زیر شکمم یه ذره فشار داد بعدم گرفته با شال بسته..انگشتشم تو نافم چرخاند..بچم چیزیش نشده باشه یه وقت دیروزم با شوهرم حفم شد دیگه صدای قلبشو حس نکردنم...ولی شوهرم سرش میذاره میگه صداش میاد...یعنی چی ممکنه چیزیش شده باشه

ده هفته؟ صدای قلب؟    حالت خوبه؟

بچه الان اینقدر ریزه و تو لگن هم هست که هیچیش توسط مادر حس نمیشه، چه برسه به پدر

اگه نبضی حس میکنی اون خونرسانی رحمه

مادرشوهرت چه کثافتکاری ای کرده😷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون كه مث نبض تو شكمت ميزنه بچه نيست عزيزم😂يادش بخير از اين جهالتا ما هم داشتيم.تازه من هفته ٣٨ هستم بازم صداي قلبش نمياد كسي سرشو بزاره تو شكمم😂😂

دليلي هم نداره شكمتو با شال ببندي

دست به نافت هم اصلن نزن روغن و كثيفي و اينا هم نزار توش بره و نميخوادم تميزش كني .شما ايشالا اگه مث من خيلي هم زود بخاي حركتي حس كني هفته ١٦ به بعد در حد يه تيك تاك كوچولو

صدای قلب بچه رو که تو نمیتونی حس کنی. با دستگاه سونیکت میشنون و سونو . تو ده هفته حرکتشم زوده حس کنی. من که شکم سوممه تازه هفته ۱۴ حرکتشو یکم حس کردم. شکم اولم که ۲۲به بالا بودحس کردن حرکت

درود و صلوات بر حضرت محمد و آل محمد(ص)   به حرمت اولین بوسه ای که در زمان تولدم بر صورتم نشاندی و به یاد آخرین بوسه ای که در هنگام وداعت بر صورتت زدم... تو را عاشقانه دوست دارم. دلتنگتم مادرم
صدای قلب بچه رو که تو نمیتونی حس کنی. با دستگاه سونیکت میشنون و سونو . تو ده هفته حرکتشم زوده حس کنی ...

برعکس رفتم سنو همون روز...نوبت سنو نشستم حس کردم تکون میخوره یکم...سنو کرد دیدیم بعله........داره تکون تکون میخوره شوهرم برا اولین بار دیدش تکوناشو باخودشو کلیم ذوق کرد