2777
2789
عنوان

بوقلمون😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1194 بازدید | 41 پست
رونش قرمز.باید باگوشت گوسفند چرخش کنی.خیلی خوب میشه

مگه رونش سفید نیست؟

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها😂😂😂 ماهم خریدیم ولی اصلااااااا توجه نکردم ک بخوام ببینم رون یا سینه.البته گمونم از هردوش بود تو بسته بندی..فقط تیکه تیکه اش کردم برا خورشت.

حالا خوبه اینسری ازش چرخ هم کنم

با ران یا سینه؟؟؟

چلو گوشت با رانش فقط 

برنج شوید درست کن بعد رانش به تعداد بردار حسابس هم بردار مثل گوشت گوسفندی با آب کم بپز 

البته من ادویه زیاد میزنم پیاز زیاد و هر ادویه ای دم دستم بیاد یه تیکه دارچین و زنجبیل هم میندازنم 

خیلی خوشمزه میشه دوس دارم

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
اصلا خوشمزه نیست.هرکاری کنی بازم مزه کاه میده.صد رحمت به مرغ

واقعا؟😞😞

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

طعم خاصی نداره،گرمه ،خوبه

ولی بوی بد داره باید با پیاز و سیر و زعفران طعم دار کنی،من کباب درست میکردم 

با گوشت شتر یا گاو چرخ و تو غذا استفاده میکردم

برای درست کردن سوسیس کالباس خیلی خوبه

😐بچه بودم همسایمون تو خونش بوقلمون داشت خیلی بیریخت بود الان اسم بوقلمون میاد با تصور صورتش عقم م ...

با تشکر فراوان😒😒😂😂😂

رونش قرمزه باهاش همه چی میشه پخت، قرمه، قیمه، استامبولی

اگه تازه باشه خیلی هم خوشمزه ست

سینه اش رو هم با دنبه چرخ کن به عنوان گوشت چرخی

عالی میشه

سینه اش سفیده

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

گوشت رونش قرمزه

به نطرم چرخ کن یا فسنجون باهاش بپز چون یکم بوی ضحم میده

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
بالاخره کجاش سفیده کجاش قرمز    

رونش قرمزه سینه اش سفید

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین ....