ممنونم عزیزم الان 64 سالشه البته بیماریاش زیاده آرتوروز شدید دست و گردن و جدیدا هم پادرد کراتی ...
عزیزدلم خدا حفظش کنه مادر بزرگ من۷۵ سالشه هزار ماشالله اینقدر زرنگه مثل مامان شما بیچاره غدا درست میکنه واسه خالم(نزدیک همن) درست میکنه زنگ میزنه میگه بیاین ناهارتون رو ببرین یا شام...مثلا ماهی از یه شهرستانی از کرمانشاه اورده بود برای همرو تقسیم کرده بود ما رفتیم واسمون درست کرد داییم خاله هام برا همه درست میکنه میفرسته هیشکی هم کمکش نمیکنه انگار وظیفشه😕
سینه مرغ رو بزار بپزه مزه دار بعد ریش کن.دو تا سیب زمینی پخته.پیاز رنده کن توش نمک وفلفل دوتا تخم مرغ بعد چنگ بزن بزار تو یخچال بعد در بیار شکل بده بزن تو ارد سوخاری سرخ کن
از شما را دیدم با برنج هم میخورن و کلی هم زعفرون داره اینی که من دیدم انگار لوبیا سفید هم هست ولی ا ...
عه چه جالب آره آبگوشت لوبیا ما رو با شوید پلو میخورن چقدرم مزه میده ولی چون من تهرانم بچه هام دوست ندارن این مدلی ی وقت برم کاشون مامانم نذریشو برام تو فریزر نگه میداره اونجا میخورم
عزیزدلم خدا حفظش کنه مادر بزرگ من۷۵ سالشه هزار ماشالله اینقدر زرنگه مثل مامان شما بیچاره غدا د ...
عزیزم خدا حفظش کنه نه مامان من جوونیاش خیلی وسواسی بود و کار می کرد داغون کرده خودشو بچم ماشالله زیاد بودیم یادمه خیلی حساس بود به تمیزی دیگه استخوناش رمق ندارن خیلی افتاده شده
عزیزم خدا حفظش کنه نه مامان من جوونیاش خیلی وسواسی بود و کار می کرد داغون کرده خودشو بچم ماشالله زیا ...
عزیز دلم خدا واست حفظش کنه
مادر بزرگ منم خیلی تمیزه نوه هاش میان میریزن میپاشن مادراشون لالن یه کمک هم نمیکنن بالاخره پیرن الان وقت استراحته دختر خالم ۵ ۶ بار روی فرشش دستشویی کرده من اینقدر گفتم ک بردن شستن ..گناه ک نکردن بازم اینان توی این سن حتی غذام درست میکنن😔