2777
2789
عنوان

واقعا مردها ....

252 بازدید | 22 پست

رفتم بانک پول مکه ما ک قبلا ثبت نام کرده بودم بگیرم .کارمند بی شعور میگ منم از این مکه ها دارم میخام در بیارم برم ترکیه .ولی تنهام دو سه بار پشت سر هم هی میگفت .بعدشم میگ متاهلی یا مجرد .بخدا شاید مرد ی ۵۰ سالش بود اینقدر اعصابم ریخت بهم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی بخدا کثیفن.

چقد پستن بيچاره زن و بچه هاشون....

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/

خااااککک....همونجا جیغ وداد راه مینداختین ابروشو میبردین

سخت است حرفت را نفهمند....سخت تر این است که حرفت را....اشتباهی بفهمند....حالا میفهمم که خدا چه زجری میکشد....وقتی این همه آدم حرفش را.....نفهمیده اند که هیچ ....اشتباهی هم فهمیده اند...👤دکتر شریعتی
واقعا حس میکنن مرداشون میرن سرکار

جاي تاسفه☹️

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
والا بی آبرو نیستم ولی ب شوهرم گفتم بره سراغش .

اینکه بی ابرویی واسه شما نیست که.خوبه اقاتون حسابشو میرسه👊👊

سخت است حرفت را نفهمند....سخت تر این است که حرفت را....اشتباهی بفهمند....حالا میفهمم که خدا چه زجری میکشد....وقتی این همه آدم حرفش را.....نفهمیده اند که هیچ ....اشتباهی هم فهمیده اند...👤دکتر شریعتی
😥😥😥😥😥😭😭😭😭خودم اینقدر حالم بده .بخدا تیپمم ن جلف بود ن هیچی ن خیلی آرایش داشتم 

عزيزم اونا ذهن و روحشون بيماره اين موضوع مربوط ب لباس و ارايش شما نيست هيچ تقصيري نداري.....جامعه پر شده از اينجور فسادها...و مرداي تنوع طلب بيمار كه خدا الهي جونشون رو بگيره راحت شن🤭