2777
2789
عنوان

ستایش😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1916 بازدید | 148 پست

خوبه شوهر نمیخواست حالا میخواست بیارش تو خونش  اون کاناپه استعاره از تخت بود لعنتی خیلی داغ کرده   

اون خانوم بزرگ هم ن ب اولش که قشنگ از حقوق زنا طرفداری کرد

ن ب اخرش که💩 

ترویج چند همسری کرد  این است صدو سیمای جمهوری اسلامی ایراااااااااااان

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فقط برای خنده نگاش میکنم .. کلا همه رو ب سخره گرفتن خدایی

آخه به مهدی مظفری میاد جای پدر و پدرزن بشه؟

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

یعنی سریالای مسخره تلوزیون رو به امید تموم شده نگاه میکنیم😂 من فقط منتظر فوق لیسانسه هام

بخدامنم منتطره لیسانسه ها هستم😂😂😂

بایددختر داشته باشی تاباخود تصورکنی،،،پیچ وتاب شانه رادر موهای طلایی اش😍😍😍
واقعا چرت بود این بخشش. یعنی یه بالش گذاشتن روی مبل اونقدر وقت می گیره که قبل عقد باید انجامش بدی! چ ...

عجله داره بییییست ساله هااا شوخی نیست😅😅😅😅

تُن ماهی میخوری فازه کوسه ور ندارررررر😂
بخدامنم منتطره لیسانسه ها هستم😂😂😂

دیگه شدن فوق لیسانسه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

خوبه شوهر نمیخواست حالا میخواست بیارش تو خونش   اون کاناپه استعاره از تخت بود لعنتی خیلی داغ ک ...

به جای اینکه داماده روفداکارنشون بدن که زنش بیماره پای زنش مونده 

متوجه نشدم چراداماده قبول کرده

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
نه به نه گفتن اولش  نه به جاانداختنش  چقدرهم زودصمیمی شدن خخخ من خجالت میکشیدم به جای ا ...

فقط اونجا که مهدی بهش گفت

چیه چرا نفس نفس میزنی  ی لحظه احساس خاک برسیری کردم  

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

یعنی سریالای مسخره تلوزیون رو به امید تموم شده نگاه میکنیم😂 من فقط منتظر فوق لیسانسه هام

دقیقا منم.هرشب میگم اوووف کی این تموم میشه اون شروع شه

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
به جای اینکه داماده روفداکارنشون بدن که زنش بیماره پای زنش مونده  متوجه نشدم چراداماده قبول کر ...

😂😂😂 گند زدن ب فیلم

خوب ازدواج تو سن بالا همه چی فراهمه اونم که بیوه هست عروسی هم نمیخواد گفت حلقه هم نباشه من ساعت دو م ...

بعد ۲۰ سال قرار بود یه رابطه داشته باشه😂

احتمالا بیشتر از اون محدودیتای صدا سیما بود

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز