دوستان دکتر آل یاسین رو میشناسین؟ کارش چطوره خوبه؟
عزیز مادر سه سال از انتطار من میگذره و تو هنوز نیومدی. نمیدونی چقدر دوست دارم تورو به آغوش بکشم و عطر تنت رو استشمام کنم؛ اما افسوس که سهم من هرماه بیبی چک کاذب و تیتر بتای ۱.۱ لعنتی هست. فکر کنم دیگه خسته شدم. نه میخوام برم عمل و نه دکتر، چون فهمیدم خدا هم با من سر لج گذاشته، که اگه نذاشته بود بیبیچکام مثبت نمیشد و آزمایشام منفی.💔💔
سلام گلم. اره، خوشیم یه هفته بیشتر طور نکشید، سقط شد
عزیز مادر سه سال از انتطار من میگذره و تو هنوز نیومدی. نمیدونی چقدر دوست دارم تورو به آغوش بکشم و عطر تنت رو استشمام کنم؛ اما افسوس که سهم من هرماه بیبی چک کاذب و تیتر بتای ۱.۱ لعنتی هست. فکر کنم دیگه خسته شدم. نه میخوام برم عمل و نه دکتر، چون فهمیدم خدا هم با من سر لج گذاشته، که اگه نذاشته بود بیبیچکام مثبت نمیشد و آزمایشام منفی.💔💔
بمیرم واسه دلت آجی اشکال نداره گلم هنوز جوانی و خیلی فرصت مادر شدن داری ایشالا یه روز خبرشو بشنوم ...
خدا نکنه گلی
میترسم دوباره باردار بشم دوباره خارج از رحم باشه. اینقدر تو این چند روز درد کشیدم که یه وقتایی ب سرم میزنه بیخیال بچه بشم😭😭😭
ممنونم عزیز دلم. برام دعا کن توروخدا. خیلی دلم گرفت تو این چند روز😔😔