2821
2789
عنوان

تروخدا بیاین 😫😭

252 بازدید | 20 پست

دیروز خونه نشسته بودم حس کردم یه چیزی ازم ریخت فکر کردم شاید ترشحه ولی خیلی ببخشید  رفتم دیدم یه ترشح بزرگ لخته شده سفید بود همراه خون خیلی بزرگ بود داشتم سکته میکردم بعدشم یکمی خون اومدو تموم 

امروز صبم یکمی خون اومد مثه لکه بینی

من قرص ال دی مصرف میکنم نباید الان پریود میشدم 

پریودیم نیست چون زیاد نیست 

تا حالا واسه شماها پیش اومده؟؟

واسم دعا کنید دندون پزشکی قبولشم🙏یه صلوات مهمونم کنین لطفا

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم چنین شرایطی رو فقط برای سقط شنیدم

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

مطمئنی باردار نبودی

اره اول همین ماه رفتم از دادم منفی بود بعدشم ک هرشب قرصمو میخوردمو رابطه پرخطر نداشتیم همزمان جلوگیری طبیعیم داشتیم

منم چنین شرایطی رو فقط برای سقط شنیدم

اخه ترشح بافت مانند بود شبیه ی تیکه چربی 

سقطو مگه نمیگن شبیه ی تیکه جیگره؟

اره اول همین ماه رفتم از دادم منفی بود بعدشم ک هرشب قرصمو میخوردمو رابطه پرخطر نداشتیم همزمان جلوگیر ...

حالا برو دکتر هر چی یوده که اومده رفته دل درد نداری؟

نداند به جز ذات پرودگار...که فردا چه بازی کند روزگار....روزای خوب میاد😊
چیز سفید بزرک و خون بیشتر تو سقط دیدم من.

اخه من اول ماه رفتم از دادم منفی بود بعدشم رابطه پرخطر نداشتم قرصنو میخوردمو جلوگیری طبیعیم داشتم 

مگه سقط شبیه لخته خون نیس؟

حالا برو دکتر هر چی یوده که اومده رفته دل درد نداری؟

نه جالبه اصلا نه دلم درد میکنه ن کمرمو اینا

اخه ترشح بافت مانند بود شبیه ی تیکه چربی  سقطو مگه نمیگن شبیه ی تیکه جیگره؟

نه سفیدم هست یه همچین چیزی رو جاریم دیده بود منتهی اون اوایل بارداریش بود دلش درد گرف رفت دستشویی گفت یه چیز سفید ازش افتاد و بعدش خون دید

نداند به جز ذات پرودگار...که فردا چه بازی کند روزگار....روزای خوب میاد😊
سلام.شاید موقع تخمک گذاریته.چون بعضی وقتا بعضیا توو تخمک گذاری لکه بینی دارن.الان روز چندمه سیکلته؟؟

عزیزم من اخرین بار ۲۰مرداد پریود شدم دیگه چون مصرف قرصو شروع کردم وسطش فاصله ننداختم دوماهه پریود نشدم الانم این اصلا پریودی نیست چون من همیشه دلدردو کمردرد داشتم 

مشکلم اون لخته سفیده که نمیدونم چیه