2777
2789

من کف سرم چرب بود و موهام ریزش شدید داشت یه نفر بهم شامپوی گیاهی معرفی کرد از وقتی خریدم و استفاده می کنم دیگه سرم چرب نیست و شوره سرم کم شده بهم گفتن بعد یک الی دو ماه ریزش موهام هم کامل درمان میشه امیدوارم نتیجه بده 😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی چیزا میشه مصرف کرد. قرص هیرویت، آمپول بیوتین و بپانتن. شما اول مشواره بگیرید به نظرم. داروخانه آنلاین داروبوم مشاوره رایگان و تخصصی میده و اگرم نیاز با دارو باشه براتون میفرسته.

ببین من یه مدت واسه پوستم قرص خوردم تماااام موهام ریخت چند وقت پیش یکی از دوستام محلول تریکوژن بهم معرفی کرد خیلی خیلی خوب بود و ریزش موهام تقریبا قطع شد 

نسبت به قیمتش کیفیتش عالیه

سلام ببین من از هیرویت یک ماهه دارم استفاده میکنم خیلییییی خوبه واقعا اثر گذاشته ریزش موهام خیلی کمتر شده با یه تخفیف خیلی خوب از داروخانه اینترنتی داروبوم هم خریدم فکر کنم الانم تو تخفیف باشه

ما داروی ضد ریزش بسیار عالی و قوی گیاهی داریم.  با استفاده از اون خیلی سریع ریزش شما قطع میشه و پس از مدتی  حتی رویش و اصلاح جای خالی موها رو دارید. شما در همون هفته اول تاثیر بی نظیر اون رو می بینید.

09371906565

09160402429

سلام عزیزم. بهت پیشنهاد میکنم فیتو فانر یا هیرتامین رو خریداری کنید. مالالیز یه وبسایتیه که ضمانت میده محصولش کاملا اصلی هست. نحوه مصرف قرص فیتو هم اینطوریه که هر روز صبح بعد از صبحانه 2 تا میخوری

من همه قرص ها و کارهای تقویتی انجام دادم واقعا یه مدت خوبه قطع میکنی دوباره کم حجم میشه ، سفیدی کف سرم اذیت میکرد اخر سر رفتم اسکالپ کردم بیین راحت شدم دیگه کف سرم معلوم نیست . 

ببینین من قرص پریورین خوردم پی آر پی هم کردم ریزش به کل قط شد خداروشکر 

ولی انقد جلوی سرم خالی شده که کف سرم همش مشخص بود 

به جایی رو پیدا کردم تو سعادت آباد اسکالپ کردم نمیتونم بگم چقددد عااالی شد کف سرم یه تاپیک دائمی دارم انگار 

دیگه اون سفیدی و برق سرمو نمیبینم 

حرف نداشت کارشون