2777
2789
عنوان

چجوری بهش بفهمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 35 پست

منظورت از نامزدیه همون نامزد خودمونه دیگه؟

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
امممم 19 

میگن تو سن پایین ازدواج نکنید همینه دیگه 

عزیزم نمیاد ک نمیاد به جهنم حالا تلافی و بچه بازی و دعوای خواهر شوهر و عروس راه نندازین نمیشه 

و تَنَت، وَطَنَم  ❤🌎

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همون بهتر که نمیاد عزیزم اگه پدرو مادر شوهرت نمی اومدن بی احترامی بود خواهر شوهرت وظیفه ای نداره هر ...

عاشق فوزولي نوشتنت شدم😃😍

۷ سال انتظار کشیدن برای مادر شدن از من یک زن قوی و صبور ساخته. خدایا نی نی هام رو سپردم به خودت😍🧿🧿

شما خونه ی خواهرشوهر نمیری خونه ی پدرشوهرت میری هروقت ایشون ازدواج کرد شماهم خونه ایشون نرو جبران بشه

ولی الان این موضوعی نیس که بخوای بخاطرش بحث پیش بیاری

باران‌هم‌که‌باشی‌برای‌کاسه‌های‌وارونه‌کاری‌نمیشه‌کرد
میگن تو سن پایین ازدواج نکنید همینه دیگه  عزیزم نمیاد ک نمیاد به جهنم حالا تلافی و بچه بازی و ...

ن عزیز من ک دعوا نمیکنم خدای نکرده ولی بالاخره ب ی طریقی ابراز کنم شاید

همون بهتر که نمیاد عزیزم اگه پدرو مادر شوهرت نمی اومدن بی احترامی بود خواهر شوهرت وظیفه ای نداره هر بار بیاد نیومدنشم حمل بر بی ادبی نکن اصلا به روی خودت نیار ناراحتم نشو مقابله به مثلم نکن خیلی عادی برخورد کن با این قضیه بهتر که اهل رفت و آمد و فضولی نیست