2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

این بی ربطه ولی من خیلییییی دوست دارمش،شهاب الدین

پشیمونم از گذشته ی اشتباهم ، از ضربه هایی که خوردم ، از اشتباهاتم ، ولی خدارو شکر میکنم که از اون منجلاب بیرون کشیده شدم و توبه کردم و به دنیای واقعی خودم برگشتم ، خدایا شکرت❤❤❤

استارتر من اسم تو راهيم به اسم ماهورا ميخوره اما نميخام اينجا بگم.چون اينجا يه اسمي كه جديد باشه و بنويسيش يه طورري برات خز ميكنن كه خودت تعجب كني😂😂

مثلا ويهان و شاهان همينجا خز شد 😂😂

توصيه ميكنم تو ني ني سايت دنبال اسم خوب نباش

مهرسام

مهدی 

مهدیار

مهرشاد

مهرداد

مهرنیا

مهیار

خدایااواسه ارامش زندگیم هرکاری میکنم عاشقدخترم۶ماههحسینمراد دلمو بده دستم به دستایی توه عزیزتر از جان 😍       مرا ببر انجا ک تا ابدباشی ک من بدون #تو ناتمام میمانم !!😍❤

ماهیار

مهراد

مارتیا

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"
استارتر من اسم تو راهيم به اسم ماهورا ميخوره اما نميخام اينجا بگم.چون اينجا يه اسمي كه جديد باشه و ب ...

شاهان اسمه؟😯

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  
استارتر من اسم تو راهيم به اسم ماهورا ميخوره اما نميخام اينجا بگم.چون اينجا يه اسمي كه جديد باشه و ب ...

شاهان تو فامیل داریم قبلا خیلی خوشم نمیومد خیلی ولی این بچه رو دیدم خوشم اومد از اسمش

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792