2777
2789
عنوان

مرگ جوون

| مشاهده متن کامل بحث + 4345 بازدید | 77 پست

الان همش فکر میکنم الان در چه حالیه؟

اصلا نمیتونم زیر خاک تصورش کنم 

خیلی خوشگل بود

همه میگفتن چشم خورده

به خدا بر همه کس معلوم است رهبر شیعه ❤علی(ع)❤مظلوم وبر حق است.                

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یه روز که تو خیابون راه میرفته یهو وسط خیابون بیهوش میشه ، میبرنش بیمارستان تهران لعنتی ام شلوغ هیچ ...

عزیزم.چ حیف

خدابه مادرو پدرش صبر بده.پسر داییه منم ۱۹سالش بود ک فوت کرد.داییو زنداییم تو این دوسال پیر شدن.ولی دوباره بچه دار شدن.بچشونم پسره و همون اسمو گذاشتن روش.از وقتی ب دنیا اومده خیلی روحیشون عوض شده

۹۹٪ مشکلاتی ک برای آنها نگرانیم هیچوقت رخ نمیدهد..."دِل کارنگی" نویسنده و سخنران امریکایی
خدا بيامرزتش خدا خودش صبر بده.چرا فوت شدن؟به خاطر زايمان؟

بعدازیکماه اززایمانش دل دردگرفتش دکترگفت کیسه صفراش سنگ داره بایدزودعمل کنه ۵روزبعدازعملش فوت شداینقدهم بعدازعملش سرحال بوددقیق روزی که بابامامانم میخواستن مرخصش کنه تمام کارای ترخیصش روانجام دادن گفتن فوت شد

عزیزم.چ حیف خدابه مادرو پدرش صبر بده.پسر داییه منم ۱۹سالش بود ک فوت کرد.داییو زنداییم تو این دوسال ...

خدا رحمتشون کنه 

مربی بدنسازی ام 💪 برنامه چربی سوزی و عضله سازی با هزینه کم میدم 😊
بعدازیکماه اززایمانش دل دردگرفتش دکترگفت کیسه صفراش سنگ داره بایدزودعمل کنه ۵روزبعدازعملش فوت شداینق ...

چرا آخه

۹۹٪ مشکلاتی ک برای آنها نگرانیم هیچوقت رخ نمیدهد..."دِل کارنگی" نویسنده و سخنران امریکایی
الان همش فکر میکنم الان در چه حالیه؟ اصلا نمیتونم زیر خاک تصورش کنم  خیلی خوشگل بود همه میگف ...

من خیلی شنیدم چشم تاثییر داره تو مرگ و میر.... بابام میگ مامانمو مردم چشم زدن اخ خیلی سریع مامان و بابام صاحب دوتا خونه شدن و ماشین خریدن اینک مامانم زیاد طلا داشته فامیلامون میگفتن چطور ب این سرعت وضع مالیمون خوب شده همش میگف خوش بحال زن فلانی اخرش با این حرفاشون مامان من مرد ..‌  بعد مرگ مامانم یکی از خونه هامونو رو فروختیم ....جالب اینک از اون همه طلای مامانم فقط س تیکه یادگاری مونده

از لحاظ روحی،نیاز دارم مثه شب قبل اردوهای مدرسه ذوق داشته باشم :)
من خیلی شنیدم چشم تاثییر داره تو مرگ و میر.... بابام میگ مامانمو مردم چشم زدن اخ خیلی سریع مامان و ب ...

دوست منم خیلی تو چشم بود وضع ملیه خوبی داشت خوشگل بود خوش هیکل و خوش پوش بود.تو هر جمعی میرفت قشنگ معلوم بود همه بهش توجه دارن

دوست منم خیلی تو چشم بود وضع ملیه خوبی داشت خوشگل بود خوش هیکل و خوش پوش بود.تو هر جمعی میرفت ...

واقعا خدا ادمو از چشم ادمای تنگ نظر حفظ کنه .... من خیلی نگران بچه شم واقعا بی مادر بزرگ شدن سخته...‌ دبیر عربیمون میگف ب نظر من ادم از مادر یتیم میشه ن از پدر چون ی زن میتونه مث ی مرد باشه اما ی مرد نمی تونه مث ی زن باشه واقعااا حرفشو قبول دارم

از لحاظ روحی،نیاز دارم مثه شب قبل اردوهای مدرسه ذوق داشته باشم :)
بعدازیکماه اززایمانش دل دردگرفتش دکترگفت کیسه صفراش سنگ داره بایدزودعمل کنه ۵روزبعدازعملش فوت شداینق ...

خدا رحمتش كنه.طفلي بچه هاش.ولي متوجه نشدم علت فوتشون اشتباهات پزشكي بود؟

از مشکلات اصلی ما ، قانع کردن ابله هاست ...!

واقعا خدا ادمو از چشم ادمای تنگ نظر حفظ کنه .... من خیلی نگران بچه شم واقعا بی مادر بزرگ شدن س ...

کاملا درست گفته مرد میره زن میگیره و بچه ام میره زیر دست زن بابا اما زن پای بزرگ کردنه بچش وای میسته اگرم ازدواج کنه منفعته بچه اش و در نظر میگیره حتما