2777
2789
عنوان

مرگ جوون

| مشاهده متن کامل بحث + 4331 بازدید | 77 پست
خواهر منم ۳۹ سال بیشتر نداشت دوتاپسر دسته گل داشت وقتی من مسافرت بودم مرد حتی خاکشم کردن ندیدمش وقتی ...

خواهرمنم ۲۵سالش بودبعدازاینکه بچه دومش بدنیااومدفوت کرد۵سال گذشت ولی ذره ای ازداغش رودلم کم نشد

منم ۳۰ سالمه ارزومه الان بخوابم صبح مرده باشم 

الهی مشکلاتت حل شه عزیزم .جوونی ارزوی مرگ نکن واسه مردن همیشه وقت هست

به خدا بر همه کس معلوم است رهبر شیعه ❤علی(ع)❤مظلوم وبر حق است.                

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر عمم و‌خانمش هر دو‌ تو‌سن ۲۷سالگی فوت کردن تو تصادف  تو‌ختم چهلم شوهر عمم دوتا دختر موند ازش ...

خدا رحمتشون کنه

مامان منم تو ۳۹ سالگی فوت کرد اون موقع من ۸ سالم بود حتی شب قبل فوتش باهاش تلفنی حرف زدم بهش گفتم دلم براش تنگ شده ولی فردا عصرش خبر اوردن مامانم تصادف کرده و چن هفته تو کما بود و بعد فوت کرد خودم تو اون مدت تو شوک بزرگی بودم .... بعد این اتفاق مامان بزرگو بابا بزرگم داغون شدن مامان بزرگم فراموشی گرف بابا بزرگمم دیگ نتونست راه بره

از لحاظ روحی،نیاز دارم مثه شب قبل اردوهای مدرسه ذوق داشته باشم :)
خواهرمنم ۲۵سالش بودبعدازاینکه بچه دومش بدنیااومدفوت کرد۵سال گذشت ولی ذره ای ازداغش رودلم کم نشد

هیچ وقت نمیشه فراموش کرد حتی ده سالم بگذره نمیشه فقط باید صبر کنیم....

خدا بيامرزتش خدا خودش صبر بده.چرا فوت شدن؟به خاطر زايمان؟

دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻‍♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻‍♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻‍♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪                             سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️  سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍
مامان منم تو ۳۹ سالگی فوت کرد اون موقع من ۸ سالم بود حتی شب قبل فوتش باهاش تلفنی حرف زدم بهش گفتم دل ...

الهی بمیرم .خدا برا هیچ کس نخواد

خدا رحمت کنه مادرت و

چون نمیدونی پدر مادر چه دردی از مرگ فرزند میکشن من حتی ثانیه ای این درد رو براشون نمیخوام حتی تصور ...

چون خانوادم منو دوست ندارن!!بارها بهم گفتن ایشالله بمیری راحت شیم!!ولی بااین حال من بهشون وابستگی دارم

من خواهرم مرده و پدرمادرم بعداونم خییییلی راحت زندگی کردن گفتن دختربود دیگه عیب نداره!!!

درکل خانواده من دختردوست ندارن  داغ دختر براشون معنا نداره 

چون خانوادم منو دوست ندارن!!بارها بهم گفتن ایشالله بمیری راحت شیم!!ولی بااین حال من بهشون وابستگی دا ...

ب نظرم داری زیادی اغراق میکنی

چند سالته ؟

۹۹٪ مشکلاتی ک برای آنها نگرانیم هیچوقت رخ نمیدهد..."دِل کارنگی" نویسنده و سخنران امریکایی