2777
2789
عنوان

فردا عمل دارم 😥😣

833 بازدید | 54 پست

سلام شبتون بخیر دوستان 

فردا عمل لازک چشامو دارم 😥 کسی لازک کرده راضی هستین؟ 

من ریخته ام در رگ تو شیره جان 💞 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان 💞 این هم نفسی چه حس و حالی دارد 💞 در پیکر من دو قلب ضربان دارد🫀🧿💞🧿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله prk کردم 1 و نیمه ماهه راضیم

میشه کامل توضیح بدی برام 😥 خیلی سوزش و درد داشتی بعدش؟ سرگیجه چی؟ دیدت بعد چند روز کامل و واضح شد؟ 

من ریخته ام در رگ تو شیره جان 💞 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان 💞 این هم نفسی چه حس و حالی دارد 💞 در پیکر من دو قلب ضربان دارد🫀🧿💞🧿
انشالله به سلامتی عزیزم 

ممنونم عزیزم 

من ۱۸ سال پیش سال ۸۴ کردم تازه اومده بود انجام دادم بله راضیم استرس نداسته باش چیزی نیست

میشه توضیح بدی کارایی که لازمه انجام بدم بعدش؟ دیدت بعد چند وقت کامل شد؟ 

میشه کامل توضیح بدی برام 😥 خیلی سوزش و درد داشتی بعدش؟ سرگیجه چی؟ دیدت بعد چند روز کامل و واضح شد؟& ...

ی مدت طول میکشه دیدت کامل برگرده

ی هفته ای اذیت شدم فقط

اگر اینو میبینی برای نیت خیری که تو ذهنمه یک صلوات مهمونم کن❤به انرژی مثبتتون ایمان دارم😍😍
ان شاالله به سلامتی میشه توضیح بدی چیه؟ 

عزیزم یه عمل چشم برا برداشتن عینک

ی مدت طول میکشه دیدت کامل برگرده ی هفته ای اذیت شدم فقط

الان راضی هستی؟ عمل چقد طول کشید؟