2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

996 بازدید | 79 پست

بچه ها من هفته ۳۷ ام.رشت قراره زایمان کنم.عمل قلب داشتم هموروئید گرید ۳ هم دارم ولی دکتر خودم قبول نمیکرد سزارین شم چند تا دکتر عوض کردم هیچ جا قبول نکردن دکتر قلب هم نامه زد ولی نوشت هم واژینال مجازه هم سزارین.بیمارستان قائم میخوام زایمان کنم ک بیمارستان خوبیه ولی ب هیچوجه سزارین قبول نمیکنن.هرشبم شده استرس و نکگرانی😥😥اصلاااا نمیتونم ب طبیعی فک کنم دارم میمیرم از استرس چیکار کنم؟طبیعی چقدر سخته؟توروخدا هرکی تحربه ای داره کمکم کنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هفته ۳۸ که پر شد، یه روز از  صبح چیز شیرین نمیخوری که بچه تکون نخوره. میری بیمارستان میگی بچم تکون نمیخوره. بهت میگن برو چیز شیرین بخور بیا سونو شو. شما به اونا میگی خوردم ولی نمیخوری. سونو میگیرن میبینن حرکتش کم شده سریع میفرستنت سز

صلی الله علیک یا ابا عبدالله❤🌹
یعنی نمی‌تونید از روش‌های بی دردی استفاده کنید برای زایمان طبیعی

اگ ۱ درصد مجبور شم طبیعی بیارم حتما بی دردی میگیرم ولی اونم باز میگن باید دکتر صلاح ببینه یا شرایط خاصی داره.البته ترسم از طبیعی فقط بخاطره دردش نیس.واژینسموس درمان نشده دارم کلا دوس ندارم طبیرو از پروسه زایمان طبیعی متنفرم😥😥

با وجود عمل قلب باید قبول کنن سزارین,زایمان به طبع استرسای خاص خودش رو داره خب طبیعی بیشتر ,چرا مملکت ما انقدر زورگو هستن بابا شاید یکی نخاد طبیعی زایمان کنه,زایمان رو باید اختیاری بذارت هر کی هر جور دلش خاست زایمان کنه مسخره شو در اوردن

بابا دلتنگتم....
هفته ۳۸ که پر شد، یه روز از  صبح چیز شیرین نمیخوری که بچه تکون نخوره. میری بیمارستان میگی بچم ت ...

تاثیر داره ؟؟؟؟اگه ب بچه اسیب برسه چی

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود
تاثیر داره ؟؟؟؟اگه ب بچه اسیب برسه چی

نه عزیزم هیچ آسیبی برا بچه نداره. اگر کم شدن حرکت بچه واقعی باشه(نه به خاطر نخوردن چیزای شیرین) خطریه. نه این جوری. خیالت تخت

صلی الله علیک یا ابا عبدالله❤🌹
هفته ۳۸ که پر شد، یه روز از  صبح چیز شیرین نمیخوری که بچه تکون نخوره. میری بیمارستان میگی بچم ت ...

عزیزم من هم به دلیل کم شدن حرکت جنین ۳۸ هفته و ۵ روز بستری شدم برای زایمان و بهم قرص فشار دادن و طبیعی زایمان کردم