2777
2789
عنوان

هنر ویترای

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 36 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

منم عاشقشم،ميشه بگي رنگ و شيشه از كجا بايد بخرم؟

فکر کنم کتابفروشیا داشته باشن عزیزم

حق نداری به کسی دِل بِدهی الا مَن پیشِ روی تو دو راه است:💜 فَقَط مَن یآ مَن 💜
منم عاشقشم،ميشه بگي رنگ و شيشه از كجا بايد بخرم؟

رنگو  که فک کنم دکمه سراها  داشته باشن

شیشه رو هم خودت میتونی یه ظرف شیشه ساده بخری مثل لیوان یا پارچ...اکر هم شیشه خواستی از شیشه فروشیا

بخری

آقایی خیلی دوست دارم😍😍
رنگو  که فک کنم دکمه سراها  داشته باشن شیشه رو هم خودت میتونی یه ظرف شیشه ساده بخری مثل ل ...

قيمت رنگ هاش ميشه بپرسم؟نقاشيم خوبه بدون كلاس ميشه؟بعد طرح رو  با چي ميكشي روش رنگ ميكني؟

قيمت رنگ هاش ميشه بپرسم؟نقاشيم خوبه بدون كلاس ميشه؟بعد طرح رو  با چي ميكشي روش رنگ ميكني؟

طرح و میتونی کپی بگیری و با خمیر دور گیر بکشی

مرسي عزيزم،تو نت تابلوهاش رو ديدم خوشم اومد ،رنگ هاش ضد اب؟گرونه؟

من زیاد ازشون اطلاع ندارم گلم ولی تو نت حداکثر قیمت بسته‌ی رنگاش نوشته بود 40 یا 50

قيمت رنگ هاش ميشه بپرسم؟نقاشيم خوبه بدون كلاس ميشه؟بعد طرح رو  با چي ميكشي روش رنگ ميكني؟

من دوسال پیش رنگ ۱۲ تایی گرفتم ۳۰ هزار...الان نمیدونم...من با ۲ جلسه یاد گرفتم خیلی اسونه...فقط باید نقاشیت خوب باشه و تمیز کار کنی...من واسه گل زدن رو ظرف...اول نقشه گلک کشیدم به اندازه ظرفم..بعد از داخل نقشه گلو که رو کاغذ کشیدم چسبوندم...و خمیر دور گیر زدم..بعد که خمیر دور گیر خشک شد..رنگش کردم...باید خمیر دور گیرو باریک و تمیز بزنی و البته یک دستت...اگه خمیر دور گیر خوب نباشه..رنگ از بینشون در میشه و ظرفو خراب میکنن...

آقایی خیلی دوست دارم😍😍