2777
2789
عنوان

سزارین بیمارستان بهمن تهران

| مشاهده متن کامل بحث + 9487 بازدید | 42 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ساک ببرم برا نی نی بنظرت؟! چیزی لازمت شد اونجا نداشته باشی؟ شیشه شبر اینا ببرم اگه شیر نداشتم بدن به ...

سک که حتما بیار چند دست لباس شیشه شیر لباسی که موقع مرخص شدن تن نی نی کنی پوشک خودشون میدن یه دست لباس با دورپیچ برای نی نی میدن دستمال مرطوب یادم نیست دادن یا نه ولی ببر 

سک که حتما بیار چند دست لباس شیشه شیر لباسی که موقع مرخص شدن تن نی نی کنی پوشک خودشون میدن یه دست لب ...

تشكر عزيزم💕 خيلي كمكم كردي ممنونم ازت

امیدم فقط به خداست❤️🙏🏼
سلام عزیزم ممنون...خودت اونجا زایمان کردی؟!

سلام رویالی جان 😊 من زایمان اولم سزارین بود شش سال پیش و توی بیمارستان بهمن ،همونطور که قبلا هم توی تاپیکت گفته بودم بی‌حسی بودم و اصلا مشکلی نداشتم و بیمارستان هم خیلی خوب بود و  اتاقم خصوصی بود و نمیدونم با vip فرقش چیه و اون موقع هزینه سزارینم حدودا سه تومن شد 

سلام رویالی جان 😊 من زایمان اولم سزارین بود شش سال پیش و توی بیمارستان بهمن ،همونطور که قبلا ه ...

عع سلاااام...جدی نمیدونستم توی بهمن بودی😍😍😍 وگرنه زودتر میومدم سراغت🤣✋🏼البته از شش سال پیش تاحالا همه چیز عزمین تا آسمون عوض شده طبیعتا خخخخ

دکترت کی بود راستی؟! مال من سهیلا عارفیه

امیدم فقط به خداست❤️🙏🏼
عع سلاااام...جدی نمیدونستم توی بهمن بودی😍😍😍 وگرنه زودتر میومدم سراغت🤣✋🏼البته از شش سال پیش تاحا ...

بله عزیزم🙊😅قطعا خیلی تغییر کرده ولی ما تقریبا همه اقواممون اونجا زایمان کردن ،من که خیلی راضی بودم ، اتاقم خصوصی بود و نمیدونم که فرقش با vip چیه و همونجوری که میدونی بیحسی بودم 

بله عزیزم🙊😅قطعا خیلی تغییر کرده ولی ما تقریبا همه اقواممون اونجا زایمان کردن ،من که خیلی راضی بودم ...

دکترت رو نگفتی کی بود؟؟؟😇

کسی از آشناها تازه اونجا زایمان داشته یانه؟!

امیدم فقط به خداست❤️🙏🏼
بله دقیقا ۱۱ ماه پیش دختر خالم اونجا زایمان کرد پیش دکتر خودم😊 دکتر قاضی زاده، حرف نداشت  

خب خداروشکر ❤️🙏🏼😍 ممنون عزیز دلم

نکته ای توصیه  خاصی لازم نیس بدونم بهم بگی؟! چیز خاصی لازمه ببرم؟! کار خاصی لازمه انجام بدم؟

😇💋

امیدم فقط به خداست❤️🙏🏼