2777

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مرسی دوستان عزیزم.والله تو همون بار اول و اقدام اول برام گرفت.اصلا انتظار نداشتم.
یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+
با این مشکلاتی که الان همه ی دور و بریا و دوستام داشتن انتظار داشتم حداقل شیش ماه یا یک سال منتظر باشم که در کمال ناباوری تو همون بار اول و بدون هیچ گونه انتظاری مثبت شد.چند روز بود سینه هام درد میکرد شدیییید.دیروز ک دیدم پریودم یه روز عقب افتاده بیبی چک دادم مثبت شد.بعد آز بتا دادم اونم مثبت بود.ولی هنوز وقت نکردم برم تیترشو بگیرم.
یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+
مبارکت باشه عزیزم. به دل خوش.انشالله صحیح و سالم دنیا بیاد.
مثل آن مرداب غمگینی که نیلوفر نداشت......!! حال من بد بود اما هیچ کس باور نداشت....!!خوب میدانم که تنهایی مرا دق می دهد....عشق هم در چنته اش چیزی از این بهتر نداشت....
فقط مادر شدن یا پدر شدن اهمیت نداره . انشالا که تو و شوهرت بتونید بهترین پدر و مادر واسه بچه تون باشید و بیشتر از هر چیزی‌براش آرامش و یه خونه امن فراهم کنید.
خدایا، یا کاری کن من مادر شوهر نشم، یا اگه شدم مادر شوهر خوبی بشم....امید به خودت