2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من احساس خوشبختی میکنم وشوهرم بهم اهمیت میده....

باهاش کل کل نمیکنم رو اعصابش راه نمیرم چشم میگم زبون نمیزنم و.....

اونم درعوضش مهربونی میکنه واهمیت میده دیگه

خوبی بکنی خوبی میبینی

تو بهش اهمیت میدی? سنتي ازدواج کردین? مشکلتون چیه? یا اخلاقش همینه? یا شاید تعریف اهمیت براتون فرق د ...

من اهوم...اره سنتی بود.اخلاقش خوبه اما وقتایی ک بحث میکنیم کلا منو نمیبینه یعنی اگه جونم بدم براش مهم نیس😔

من احساس خوشبختی میکنم وشوهرم بهم اهمیت میده.... باهاش کل کل نمیکنم رو اعصابش راه نمیرم چشم میگم زب ...

بخدا من خیلی خووبی میکنم خیلی...ولی اون در کل میگه میخاستی نکنی ب چشم روعه

بخدا من خیلی خووبی میکنم خیلی...ولی اون در کل میگه میخاستی نکنی ب چشم روعه

پس مشکل ازاونه زیاده خواهه اینقد خوبی کردی بهش که فک میکنه وظیفت شده...

شوهرآدم اصلا نباید همچین حرفی بزنه

سر چی معمولا بحث می کنین 

ماخونه پدرشوهرم زندگی میکنیم...ماشینمون همینجور تو حیاطه..بدامروز مادرشوهرم میخاستن باماشین برن بیرون منم الکی گفتم نمیدونم سوییچ کجاس‌‌..گفت زنگ بزن لز محمد بپرس گفتم ش ندارم خودت بزن.بدشوهرم زنگ زد گفت سوییچو بده منم گفتم کجاس گفت همون جایه همیشگی بد گفت بده بهشون برن شب میام باهات صحبت میکنم منم گفتم خب بیا..بدک اومدخونه فقط باهم سلام کرویم دیگه حرفی نزد منم هیچی نگفتم.

ماخونه پدرشوهرم زندگی میکنیم...ماشینمون همینجور تو حیاطه..بدامروز مادرشوهرم میخاستن باماشین برن بیرو ...

خوب وقتی می دونی کجاست چرا نگفتی اگر دوست نداری مادرشوهرت با ماشین شما بره اینو باید یه جور دیگه با شوهرت حل کنی نه به این شکل

خوب وقتی می دونی کجاست چرا نگفتی اگر دوست نداری مادرشوهرت با ماشین شما بره اینو باید یه جور دیگه با ...

خب اخه خستم کردن همش دسته اوناس..حتی وقتی میبرن بنزینم نمیزنن 😭

خب اخه خستم کردن همش دسته اوناس..حتی وقتی میبرن بنزینم نمیزنن 😭

خودت اگر رانندگی بلدی بشین بشت ماشین برو کلاس برو بلشگاه برو خرید تا کسی استفاده نکنه اگر بلد نیستی برو کلاس یاد بگیر