2777
2789
عنوان

خانواده همسر

182 بازدید | 7 پست

خواهرا من تازگیا عقد کردم بنظرتو باخانواده شوهر چجور رفتار کنم یا مثلا وقتی میرم خونشون رفتارم چجوری باشه؟    

هـرچقـدرم غـم وغصـه داری بـدون توایـن دنیا کسـی هس که بـدبختر ازتوئـه... پـس بگو خـدایـاشکـرت 💕بـرای خوشبختیـم یه صلوات بفرستید ممنون هموطنم❤️الـهم صلـی علـی محمـدوآل محمـد. 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مثل مهمون برو بیا هرسری که میری فکر کن میری یه مهمونی به خودت برس واین که کار نکن اونجا و صمیمی نشو باهاشون درد و دل نکن اینا کم کم تو زندگیت تاثیر میذاره هیچ نگو فلان روز سرما خوردم یا رفتم دکتر یا دندانپزشکی خوبی های فامیلات و خانواده ات رو بگو دل خواهرشوهرت رو باسیاست بدست بیار که بقیه حله اگه انتقادی چیزی داری به شوهرت بگو بهشدن بگه هودتو درگیر نکن زیاد نرو سر بزن واین که اگه نرفتی به مادرشوهر پدرشوهرت زنگ بزن احوالشونو بپرس

مثل مهمون برو بیا هرسری که میری فکر کن میری یه مهمونی به خودت برس واین که کار نکن اونجا و صمیمی نشو ...

دقیقا رفتارم همینه مرسی گلم😊

هـرچقـدرم غـم وغصـه داری بـدون توایـن دنیا کسـی هس که بـدبختر ازتوئـه... پـس بگو خـدایـاشکـرت 💕بـرای خوشبختیـم یه صلوات بفرستید ممنون هموطنم❤️الـهم صلـی علـی محمـدوآل محمـد. 

اهمیت خانواده همسر در ازدواج چیست؟ خانواده همسر چه نقشی در میزان رضایت از زندگی زناشویی ایفا می‌کنند و در مورد آن‌ها باید به چه مسائلی توجه کرد؟ ازدواج، در عین حال که پیوند دو فرد محسوب می‌شود دو خانواده را نیز به یکدیگر مرتبط می‌کند. توجه به خانواده فردی که می‌خواهید با او ازدواج کنید در واقع توجه به نوع تربیت، پرورش و سبک زندگی خود همسر آینده‌تان است. اگر می‌خواهید از نقش و اهمیت خانواده همسر در ازدواج بیشتر آگاه شوید