2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیشه عکسهای قبلی رو گزاشت

میشه بزار

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

انگار همه فقرا اومدن تو این تاپیک هیشکی نمیفرسته😂😂😂

....بزرگترین خواسته ام از خدا اینه ک ب عشق مهربونم برسم😍 😘 میشه همین الان ک امضامو خوندی بگی خدایا مشکلشو حل کن هممممممممین برام کافیه😍😘
از سرما خوردگی متنفرم ب زور پاشدم یکم سوپ گذاشتم😢

من سر جام خوابم از جام بلند نمیشم 

😢😭😭😭سرماخوردگی خیلی خر است😐😑😢😭

و گاه باید همه چیز را به فراموشی سپرد تا شاید توانست لحظه ای به چیزی فکر نکرد!...افسوس که این گذشته است که حال را ساخته و چه خوب که این حال است که آینده را میسازد...:]
انگار همه فقرا اومدن تو این تاپیک هیشکی نمیفرسته😂😂😂

خودمم یکیش ناراحت نشین مزاح کردم😃

....بزرگترین خواسته ام از خدا اینه ک ب عشق مهربونم برسم😍 😘 میشه همین الان ک امضامو خوندی بگی خدایا مشکلشو حل کن هممممممممین برام کافیه😍😘

عکس چه غذاااااااای بزارم

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

هرچی بی حوصلس اومــــــده تاپیکت

چطور زنده موندن بدون غذا😁😁😁😁

منم همش گیجم و خواب اصلا حوصله هیچ کاری ندارم

آره تازه سرم داره منفجر میشه اسکل کلاس اولی (داداشم رو میگم ) داره سر و صدا میکنه😬

و گاه باید همه چیز را به فراموشی سپرد تا شاید توانست لحظه ای به چیزی فکر نکرد!...افسوس که این گذشته است که حال را ساخته و چه خوب که این حال است که آینده را میسازد...:]