2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نمیشه عکسهای قبلی رو گزاشت

میشه بزار

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

انگار همه فقرا اومدن تو این تاپیک هیشکی نمیفرسته😂😂😂

....بزرگترین خواسته ام از خدا اینه ک ب عشق مهربونم برسم😍 😘 میشه همین الان ک امضامو خوندی بگی خدایا مشکلشو حل کن هممممممممین برام کافیه😍😘
از سرما خوردگی متنفرم ب زور پاشدم یکم سوپ گذاشتم😢

من سر جام خوابم از جام بلند نمیشم 

😢😭😭😭سرماخوردگی خیلی خر است😐😑😢😭

و گاه باید همه چیز را به فراموشی سپرد تا شاید توانست لحظه ای به چیزی فکر نکرد!...افسوس که این گذشته است که حال را ساخته و چه خوب که این حال است که آینده را میسازد...:]
انگار همه فقرا اومدن تو این تاپیک هیشکی نمیفرسته😂😂😂

خودمم یکیش ناراحت نشین مزاح کردم😃

....بزرگترین خواسته ام از خدا اینه ک ب عشق مهربونم برسم😍 😘 میشه همین الان ک امضامو خوندی بگی خدایا مشکلشو حل کن هممممممممین برام کافیه😍😘

عکس چه غذاااااااای بزارم

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

هرچی بی حوصلس اومــــــده تاپیکت

چطور زنده موندن بدون غذا😁😁😁😁

منم همش گیجم و خواب اصلا حوصله هیچ کاری ندارم

آره تازه سرم داره منفجر میشه اسکل کلاس اولی (داداشم رو میگم ) داره سر و صدا میکنه😬

و گاه باید همه چیز را به فراموشی سپرد تا شاید توانست لحظه ای به چیزی فکر نکرد!...افسوس که این گذشته است که حال را ساخته و چه خوب که این حال است که آینده را میسازد...:]