2777
2789
عنوان

دردو دل

116 بازدید | 9 پست

سلام من۲۰سالمه😊 منو شوهرم سه سال عاشق بودیم و پارسال باهرسختی که بود ازدواج کردیم خیلی دوسش دارم خیلی دوسم داره خانوادش خوبن ولی انقد مشکل مالی،داریم که حتی یادمون میره یروزی ارزمون بود،بهم برسیم ۱۸۰۰حقوق قرض و قسط وام ازدواجو ،سنمون کمه ولی میتونم ب جرات بگم پیرشدیم تو مشکلات خودم دنبال کارم ولی هرچی رفتم سرکاری بوده یا همسرم اجازه نداده بخاطر محیطش به اینو اون التماس که کار درمنزل بهم بدن ولی افسوس ،نیش کنایه های اطرافیان و دوستا ب کنار چیزای خیلی ساده ایی که واسمون ارزو شده ام ب کنار پولی نداریم که من برای پلی کیستیکم دکتر برم شاید بگید خانواده ها چی راستش لنقد قرض گرفتیم که دیگه رومون نمیشه وقتی غرور شو میبینم که خورد،میشه سر پول وقتی اعصاب خوردیشو میبینم دوس دارم بمیرم😔رومم نمیشه از خدا بخوام وضع پولیمون خوب شه با خودم میگم بی انصافیه  بگم خدایا پول نداریم بدبختیم ؟!!!! امروز حقوق ریختن ولی بازم مثل ماهای قبله همه چی هیچیش نمیمونه راستش

هدفم از این تایپیک این بود که دلم گرفته بود گفتم سبک شم یکی اک اینکه تایپیک زیاد،میبینم که با همسزاشون قهزن یا هرچی خواستم بگم توروخدا اگه زندگی خوبی دارید الکی و سر بحثای مسخره بین خودتونو بهم نزنید ،زندگی کنید شکر کنید که حداقلش اگر مشکلی واسه بچه دار شدن دازی حداقلش اینه پول داری که بری دکتر 

میشه ی صلوات برام بفرستی

منم همه این دوران داشتم  اتفاقا باعث می شه آدم های اطرافم بهتر و بیشتر بشناسم!!  قدر پولی که دارم بیشتر بدونم!!  برای بچه دار شدن حساب شده تر رفتار کنم!!

الانم که شکر خدا اون دوران گذشته تمام آدم هایی که تو سختی ها تنهامون گذاشتن و نمک به زخممون زدن از زندگیم گذاشتم کنار!!

آدم کنار میاد کنار میاد کنار میاد! یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد! از همون کنار میزاره میره!!!!!!😖😖

عزيزم.....اميدوارم خدا به همه مون كمك كنه تو اين شرايط....

خداروشكر باهم خوبين اين دورانم ميگذره به هر سختي...

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همه این دوران داشتم  اتفاقا باعث می شه آدم های اطرافم بهتر و بیشتر بشناسم!!  قدر پولی ...

خداروشکر ولی تا این دوران تموم شه فک نکنم دیگه رمقی بمونه 

میشه ی صلوات برام بفرستی

بی پولی سخته منم شوهرم دوماه حقوق نگرفته آبان که بیاد میشه سه ماه پدرش هم واقعا دستش خالیه از بابام هم اینقدر قرض کردیم که الان شده منت شوهرم میگه از گشنگی بمیریم دیگه رو نمیزنم بعد سه روز که چقدر زنگ به صاحب کارش زده بهش مساعده بدهند امروز پانصد هزار براش ریخته به حسابش رفتیم باهزارتا قناعت که الان اینو داریم اینو نمیخوریم این برامون خوب نیست یه خوزده خرید کردیم فقط دویست باقی مونده تاز ه بچه مدرسه ای هم دارم این روزا خیلی ناراحتیم قسط عقب مونده و پول گاز وبرقم هنوز ندادبم خدا خودش کمک کنه بماند این وسطا چقدرم از بی پولی شوهرم از خونوادم حرف میخورم وسرکوفت هرکی نوشته هامو خوند برام دعا کنه روزای سختی داریم می‌گذرانیم بخدادلم برا بچه م میسوزه آرزوی خیلی چیزا داره اما بخاطر شرایط مالیمون امکان این که براش بخربم نداریم طفلی میگه درس میخونم دکتر میشم به بابا هم پول میدم الهی بمیرم برا دل صافش  خدا هیچ مردی را شرمنده زن بچه ش نکنه شوهرم بهم میگه از رو تو وبچه خجالت می کشم 

بی پولی سخته منم شوهرم دوماه حقوق نگرفته آبان که بیاد میشه سه ماه پدرش هم واقعا دستش خالیه از بابام ...

کاملل درکت میکنم عزیزم ، خدا خودش از اون نگاهای خوبشو قسمت زندگیت کنه 

میشه ی صلوات برام بفرستی
خداروشکر ولی تا این دوران تموم شه فک نکنم دیگه رمقی بمونه 

منم این دوران ۸ سال طول کشید به شوهرم می گفتم تو شعب ابیطالب هستیم!! واقعا سخت بود الان دو ساله که بدهی هامون تموم شده ولی انقدر تورم بالا بوده که بازم قدرت خرید چندانی نداریم!!!  ولی بازم خدا رو شکر که خونه و ماشین خریدیم!!! و اطرافیان شناختیم!! اتفاقا چه بهتر که آدم های مفت خور و خوش گذرون از دور آدم دور بشن!! این آدم ها نزدیک آدم بی پول نمیان! الانم که میان ما محل نمی دیم!

آدم کنار میاد کنار میاد کنار میاد! یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد! از همون کنار میزاره میره!!!!!!😖😖
بی پولی سخته منم شوهرم دوماه حقوق نگرفته آبان که بیاد میشه سه ماه پدرش هم واقعا دستش خالیه از بابام ...

عزیرم اونهایی باید خجالت بکشن که ... انداختن 

خدا ازشون نگذره !!  ان شاء الله همه شون تا آخر سال سقط بشن!!!