2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر منم همینطوره بیشترهم شبهاست

چیزای باد دار نخور. بهش پستونک بده. عرق نعنا بده. نبات سفیدقد قاشق چای خوری.    دمربذارش دمربذارش توی خواب راحت میشه البته خودت مراقبش باش.  یه قطره کولیک آز هست توش  رازیانه وشوید هست داروخانه میده اونم میتونی بدی.  درکل چیزی نیست که نگران باشی. من همه ی این کارو برای جفت بچه هام کردم و اروم میخوابن.  

دخترمنم تاپنج ماهگی رفلاکس پنهان داشت همش میخواستم اروغش روبگیرم میزاشتم روشونه ام خودشوسیخ نگه میداشت سرش روهی سمت عقب میکشیدموقع شیرخوردن پیشونیش عرق میکردهی دوست داشت شیربخوره چون شیراسیدی ازمعده برمیگشت توگلوش میسوخت بخاطرهمین همش میخواست شیربخوره شبهاتاساعت۶صبح نمیخوابیدمخصوصاوقتی من لبنیات میخوردم تاسه ماهگی شبهازودترازشش صبح نمیخوابید پنچ ماهگی بردمش دکترسونوگرافی معده وشکم انجام دادازاون موقع دارومیخوره تاالان که بیست ودوماهشه میخوام ببرمش پیش دکترگوارش اطفال ببینم تاکی بایدداروبخوره

💔مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم💔

زور زدن تو خواب، کوبیدن پاها به تخت خواب، تکون خوردن دهن مثل آدامس جویدن، و در نهایت بالا آوردن همه از علائم رفلاکسه. نینی من تو خواب زور میزد و کش و قوس میومد و خیلی کم خواب بود. دکترا اول گفتن دل درد داره. ولی رفلاکس داشت آنقدر متوجه نشدن تا رفلاکسش شدید شد و الان به شدت بالا میاره جوری که از دهن و بینیش میزنم بیرون