2777
2789
عنوان

کراتینه مو

96 بازدید | 9 پست

سلام دوستان.میخاستم بدونم مواد کراتینه چه مارکی خوبه یا اینکه ساخت کدوم کشور باشه بهتره؟ لطفا هر چیزی که در مورد کراتینه میدونید بهم بگین من زیاد اطلاعات ندارم فقط چون موهام خیلی وز و آسیب دیده شده تصمیم گرفتم اینکارو بکنم.ممنون از راهنماییاتون پیشاپیش😊😊

اگه موهات هم اسیب داره هم وز و فره باید از کراتین احیا و صافی استفاده کنی . من خودم چند سال هست که م ...

ممنون عزیزم آره خیلی آسیل دیده موهام.شامپوهایی ک باید بعد از کراتینه استفاده کنم خیلی گرونه؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم.من موهامو کراتینه کردم.گفتم از شما ک تجربه داری بپرسم چه شامپویی بخرم ک هم خوب باشه هم قی ...

سلام عزیزم

شامپو بعد از کراتین باید بخرید که بدون سولفات باشه 

برند های مختلفی هست با قیمتهای مختلف ولی به نظر من مهم اینه که روش نوشته باشه فری سولفات 

من خودم شامپو فری سولفات لابرا استفاده میکنم

سلام عزیزم.من موهامو کراتینه کردم.گفتم از شما ک تجربه داری بپرسم چه شامپویی بخرم ک هم خوب باشه هم قی ...

سلام ببخشید شما که موهاتونو کراتین کردید ریزش نگرفت موهاتون ؟ راضی هستید منم موهام‌مثل موهای شما اسیب دیده هست .دو دلم انجام بدم یا نه میترسم ریزش بگیره 

سلام ببخشید شما که موهاتونو کراتین کردید ریزش نگرفت موهاتون ؟ راضی هستید منم موهام‌مثل موهای شما اسی ...

سلام گلم.نه ریزش اصنن نگرفت ولی خب بنظر من زیاد تاثیری رو احیا موهام نداشت