2777
2789
عنوان

یعنی چی😑

| مشاهده متن کامل بحث + 6053 بازدید | 17 پست
من ک امتحان دادم قبول شدم  اصلأ همچی پیامی برام نیومد بعداز سه هفته گواهی نامه رسید دستم

باید خودتون کد ملی رو پیامک کنید ب ی شماره ای تا بگه تو چ مرحله ای هستش

خدایااااا واقعا 5 سال انتظار بس نیست...؟ نی نی مو زودتر بفرست تو دلم 😭😭😭😭
عزیزم هزینه اش کلا باآزمایش واینا چقدرشد؟ 

۴۶۰ تومن اول گرفتن برای کلاس ها

۱۸ تومن کتاب

۴۰تومن برای ازمون آیین نامه(فکر کنم)

۱۱ تومن برای افسر.

من قبل اولین امتحان افسر کلاس عملی دوباره برداشتم ترسم بریزه ۴۲.۵۰۰  

۳بار افسر رو رد شدم!!! دوبار کلاس اجباری خوردم که هر بار ۱۱ تومن افسر و۴۲.۵۰۰ کلاس رو باید میدادم.بار سوم فقط۱۱ تومن برای افسر بود و کلاس لازم نبود.

در اخر هم ۱۱ تومن برای ارسال گواهی نامه 

جمعا تقریبا : ۷۰۰ تومن!! 

*** هر چه زود تر اقدام کنین که اگر دیر بجنبید شرایط سخت تر و هزینه ای ک بگیرن بیشتر میشه. اوایل تیر ک ثبت نام کردم هزینه هر کلاس عملی ۳۲ تومن بود اما اواخر شهریور ۴۲ هزار تومن شد! و خدا میدونه سال دیگه چقدر بشه..

ب هر طریقی پول میگیرن.غیبت کنی باید نصف پولو بدی.الکی ردت میکنن ک پول بدی.بار اول و دوم الکی ردت میکنن و...

هزینه کلاسا ۴۶۰ تومن بود اما اواخر شهریور شد ۵۰۰ تومن... خلاصه زود اقدام کنین نگین گرونه باشه بعدا.بعدا بد ترمیشه گواهی نامه هم از واجباته

سوالی داشتید در خدمتم. موفق باشین😘

تیکر مال خلاصی از یک بدبختی بزرگه!😑

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۴۶۰ تومن اول گرفتن برای کلاس ها ۱۸ تومن کتاب ۴۰تومن برای ازمون آیین نامه(فکر کنم) ۱۱ تومن برای اف ...

قربونت ممنون بابت وقتی ک گذاشتی و توضیحاتی ک دادی. ی دنیا ممنون دوستم 🌹🌹

تو۱۶ هفته بارداری دخترمو ب علت ناهنجاری ازدست دادم . میشه بره اینکه بارداری بعدیم سالم باشه صلوات بفرستین... روحیم داغونه ❤