2777
2789
عنوان

در مورد خیانت.......

239 بازدید | 16 پست

دوستان تو ماهواره شبکه ترکیه یه دکترای رواشناس اومده بود. 

میگفت همه میتونن خیانت کنن. و دلیل خیانت هم فقط و فقط یه فرد تازه است.

میگفت وقتی آدم گرسنه ست اولش غذا رو با اشتها و شوق میخوره بعد دیگه قاشق های آخر رو 

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   

از روی عادت میخوره. و میگفت زندگی هم اینجوریه. زندگی زن و شوهری با گذر سال عادت میشه مردا وقتی یکی جدید رو میبینن کمی هم محبت و توجه از طرف ببینن خیانت میکنن

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

حتی میگفت اکثر کسایی ک خیانت میکنن تو زندگیشون هیچگونه مشکلی با خانومشون ندارن. 

وا پس اگر این ما زن ها هم اختیار داریم و مختاریم خیانت کنیم

اره هم واسه زنها میگفت هم مردا

حتی میگفت اکثر کسایی ک خیانت میکنن تو زندگیشون هیچگونه مشکلی با خانومشون ندارن. 

اره اینم به شدت قبول دارم...واقعا خیلیا حتی همسرشونو خیلی دوست هم دارن

امید امکان معجزه رو بیشتر میکنه

البته خیانت که مردو زن نداره...ولی اره منم قبول دارم ممکنه واسه هر کسی پیش بیاد

هیچی دیگه منم خیلی ترسیدم گفت زن و شوهرایی ک اصلا مشکلی ندارن از روی عادت باهم زندگی میکنن و فرد جدید و تجربه های جدید خیانت رو ایجاد میکنه. 

چون من تاحالا فک میکردم فقط کسایی ک مشکلات زناشویی دارن خیانت میکنن

اره اینم به شدت قبول دارم...واقعا خیلیا حتی همسرشونو خیلی دوست هم دارن

وای من اینو تازه شنیدم و خیلی ترسیدم

هیچی دیگه منم خیلی ترسیدم گفت زن و شوهرایی ک اصلا مشکلی ندارن از روی عادت باهم زندگی میکنن و فرد جدی ...

نه اصلااااا فقط اونا نیستن من به چشم خودم ادمای بی مشکل زیاد دیدم که خیانت کردن

امید امکان معجزه رو بیشتر میکنه

بیخیال وقتی چیزی از همسرت ندیدی از الان بترسی شاید خدای نکرده سه سال دیگه خیانت کرد؟؟

آره یکم بدبینم. ازشم خداروشکر خیلی مطمئنم ولی خب دیگه... بعد این حرفا استرس دارم. 

وای من اینو تازه شنیدم و خیلی ترسیدم

ترس نداره عزیزم ...ما آدما خودمون زندگیامونو میسازیم ...میتونیم تنوع بدیم به زندگیامون ....اونیم که میگه من همسرمو دوست دارم و ...دروغ میگه ....وگرنه مگه میشه کسیو دوست داشته باشی و دلت بیاد اذیتش کنی یا کسی دیگه رو جایگزینش کنی؟؟؟ من خودم حتی فکرشم دیوونم میکنه اصن نمیتونم کس دیگه رو جایگزین همسرم کنم ....اینجور ادما فقط و فقط دارن توحیهه میکنن و میخوان خیانت رو عادی جلوه بدن ...خیانت بسیار کثیف و ظلمی وحشتناکه در حق  طرف مقابل که اگه دوست داشتنت و علاقت واقعی باشه به هیچ عنوان اتفاق نمی افته ...هیچ عذری هم پذیرفته نیس در قبالش .... چطوره سختیاص و بدبختیاش و خیلی چیزای دیگه با طرف اوله خوشیاش و مهربونیاش. و ارامشش با کسی دیگه ؟؟؟؟؟ 

لطفا امضامو بخون ♥️🙏. 🌹برای سلامتی آقا امام زمان عج صلوات🌹                                     دخترم رو  بعد 7 سال و نیم باردار شدم نازایی بدون علت داشتم. اگه سوالی داشتین تونستم کمک کنم خوشحال میشم،دختر کوچولوم، 25دی ماه 98خونمونو روشن کرد.اول حلالم کنین شاید یه روزی یه جایی ناخواسته یه حرفی زدم یا یه کاری کردم ناراحت شدین اگه ممکنه برای شادی روح همه اموات. مخصوصا. دایی عزیزم و بابا بزرگ و مامانبزرگ وعمه جانم یه صلوات هدیه کنین به امام حسین 🌺🌹 اگه. ممکنه واس سلامتی و آرومی بچه هام و خونوادم یه دونه. دیگه صلوات مهمونم کنید🌸💐شرمندتونم بخدا ولی از ته دلتون برای اخرت به خیری هممون یه آمین بگو لطفا 😓🙏. دختر دومم 19 مهر 1402 زمینی شد، خدایا شکرت                        
2827
2791
2779
2792