2777
2789
عنوان

حاملگی وکمردرد

145 بازدید | 9 پست

سلام کسی بوده باوجود کمردرد اونم درحدی که به پاهاتون بزنه حاملگی دومشو تجربه کنه؟؟

دکتر اکبری  (طب سنتی) دیدم که به یک زن حامله که دیسک کمر داشت زایمان طبیعی رو پیشنهاد داد گفتش به احتمال زیاد دیسکتم خوب میشه؟؟

کسی بعد زایمان طبیعی کمردردش خوب شده؟؟

آمین شود هرآنچه میپنداری🙂

من ک تو بارداری کمردرد گرفتم تازه

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

خواهر شوهر من زایمان طبیعی کرد خیلی بدبود زایمانش دیسک کمر گرفته الان 15ساله

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دیسک خفیف دارم و سیاتیک

دکترم گفت به هیچ عنوان طبیعی نمیزارم بزایی چون اگه حین عمل پاهات اسیب دید من نمیتونم خودم رو ببخشم

و این شد که سزارینم کرد گفت حتی یه درصد هم احتمال اسیب دیدگی داشته باشی نمیخام طبیعی زایمان کنی

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 

سیاتیکم جوری هست که میزنه به پای چپم

البته خداروشکر .... به لطف خدا تو بارداریم اصلا اذیتم نکرد و درد نگرفت

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
سیاتیکم جوری هست که میزنه به پای چپم البته خداروشکر .... به لطف خدا تو بارداریم اصلا اذیتم نکرد و د ...

بچه دوم چی با این درد میخوای داشته باشی؟؟

آمین شود هرآنچه میپنداری🙂
بچه دوم چی با این درد میخوای داشته باشی؟؟

اخه دخترم تازه۴ماهشه فعلا که تو فگرش نیستم

اما خب میگم کمردرد تو بارداریم اصلا نداشتم

نمیدونم تو بارداری بعدی درد بگیره یانه

اینجور معلومه فقط برای افزایش جمعیت اینجوری حرف میزنن........ هیچکس بهترنشده

عزیزم دکتر اگه صلاح بدونه سزارینت میکنه