2777
2789
وسطای ۲۷

منم دیروز هر کاریش کردم تکون نخورد اخر رفتم سونو ، از سونو‌که برگشتم شروع کرد لقد انداختن 😕😕😕

ولی وقتی حساس می شی بدتر می کنن و تک‌ون نمی خورن

خوشبختی یعنی دوتا پسر کوچولو‌ تو خونت داشته باشی ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نی نی من یه روزهایی کم تکون میخوره بعد یه روزهایی خیلی زیاد تکون می خوره، طبیعیه؟

آره عزیزم من یروز ک تکون نمیخورد رفتم بیمارستان خندید بهم گفت از الان خودتو درگیر نکن از هفته۳۲ به بعد باید نگران تکوناش باشی بازم دلم آروم نشد رفتم سونو بچه چرخیده بود پشتش به شکمم بود  تکون میخود من نمیفهمیدم😄بعضی وقتام اینجوری میشه دیگه 

👪
اوخی مث من دقیقا😍 نی نی دختره یا پسره؟من جفتم قدامیه بیشتر حرکات بچه رو داخل شکم حس میکنم رو لباس ک ...

نی نی پسره، و جفت من خلفیه، یه روزایی کامل از رو شکم معلومه، ولی بعدش دو یا سه روز خیلی ضعیف میشه و من از نگرانی میمیرم

آره عزیزم من یروز ک تکون نمیخورد رفتم بیمارستان خندید بهم گفت از الان خودتو درگیر نکن از هفته۳۲ به ب ...

آخی ممنون، من چهارشنبه وقت سونو دارم، حالا نمیدونم این دو روزو صبر کنم یا زودتر برم، تکونهاش قطع نشده فقط کم و ضعیف شده

منم دیروز هر کاریش کردم تکون نخورد اخر رفتم سونو ، از سونو‌که برگشتم شروع کرد لقد انداختن 😕😕😕 ول ...

آره واقعا، شیطونها، وقتی حساس میشی خودشونو لوس می کنن 😕😑🙄

منم دیروز هر کاریش کردم تکون نخورد اخر رفتم سونو ، از سونو‌که برگشتم شروع کرد لقد انداختن 😕😕😕 ول ...

من تکونهاشو ضعیف احساس می کنم، وقت سونو هم برای پس فردا دارم، حالا نمیدونم صبر کنم یا امروز برم، میدونم خودم حساس شدم😭😭