2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن اجی😂😂😂😂راستی چند سالته؟

من۲۲

😍ما قدبلندا واژه ای به نام "این" نداریم چون از  ارتفاعی که ما نگاه میکنیم همه چی "اونه"😍😁آقایوننننننن داداشام،گوفته باشم،اینجه باس ماس.. یعنی کلش باس ماس. این تاپیک  و اون تاپیک لایک و کامنت ماس ماس.یعنی سااایت کلوهومش ماس ماس.. آبجیا فدا مدا  
واااااااای😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

دنیا همینه.بهشت و جهنم همین جاست.باید خیلی مراقب زبان و رفتارمون باشیم تا خدایی نکرده زندگیمون نابود نشه.

کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa
منم ۲۰ام

از من کوشولو تر پس حرفمو گوش بده وگرنه میزنمتااا😁😁

😍ما قدبلندا واژه ای به نام "این" نداریم چون از  ارتفاعی که ما نگاه میکنیم همه چی "اونه"😍😁آقایوننننننن داداشام،گوفته باشم،اینجه باس ماس.. یعنی کلش باس ماس. این تاپیک  و اون تاپیک لایک و کامنت ماس ماس.یعنی سااایت کلوهومش ماس ماس.. آبجیا فدا مدا  

ولی واقعا خدا حواسش به همه جا هست ، شاید همون روز جواب خواستتو نده یا حقی ازت ضایع شه اما بعدا ی کاری میکنه که کسی که حقی رو ناحق کرده ، نتونه سرشو بلند کنه ، خدا حواسش جمعه 

وای بمیرم چقد عذاب کشیدی  بردن ابروی دیگران از بدترین گناهانه  به نظر من مخصوصا اگر دختر ...

خدا نکنه 

اره دقیقا👌👌

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت

آره مادرشوهرم 

که پسرشو غریب ول کرد پولش رو خورد همه هم و غمش شده بود دامادش و دخترش پول داد بهشون وام گرفت واسشون خلاصه پسرشو ول کرد چسبید به اونا همه جوره که خیلی طولانیه و توی تاپیکا هست 

حالا پسره قشنگ داره واسشون جبران میکنه محلشوننمیده با دخترهخوب نیست دیگه 

همینکه بچه به دنیا اومد پسره از این رو به اون رو شد

چش چش😚🤪

آورین آورین🙃🙃