2777
2789
اره دیگه مال من حرف میفهمه همچی حالیشه دسشویی میره دست میده هرکار بگی انجام میده 

از منم همينجور بود ارديبهشت امسال فروختمش

"درد" يعنى غم دارى بخندى به روت نيارى! "درد" يعنى دورت شلوغِ و كسى ندارى! "درد" يعنى تو خاك خودت غريبِ ديارى! " درد" يعنى شرمنده سفره ى بچه هاتى! "درد" يعنى بدهكار عمر و لحظه هاتى! "درد" يعنى دلتنگ دليل خنده هاتى! درد نون و درد بى عارى!! دردى كه از آشنا دارى!! درد بيخوابى و بيدارى!! باور اينكه خيلى تنهايى...وصله ناجور دنيايى...عمرىِ بيخودى تو رويايى...وقتى كه دست بسته نشستى و خسته اى! حتى به غصه هات وابسته اى!! زندگى تو اين شرايط يعنى "درد"!!! من "درد" مشتركم منو فرياد كن!! همدرد اگه نيستى گاهى ازم ياد كن!! من از خودم بريدمو به انتها رسيدمو از هر غريب و آشنا پُـــرم!!!😔😔😔

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

نمیدونم چرا یه سریا یاد نگرفتن نظر شخصیشونو بیان نکنن😑

بیخیال عزیزم بزار بگن منک براخاطر فندوقم باکسایی ک باهاش مشکل داشتن قطع رابطه کردم جایی میخاسم برم میگفتن نیارش نمیرفتم بس ک عشقن اینا بزار یکمی‌بگذره ازداشتنش متوجه میشی

بیخیال عزیزم بزار بگن منک براخاطر فندوقم باکسایی ک باهاش مشکل داشتن قطع رابطه کردم جایی میخاسم برم م ...

پست اخرمو ببین باز عکس گذاشتم

تُن ماهی میخوری فازه کوسه ور ندارررررر😂

خخخخ پست اخریمو ببین عکسشو عروسکو چجوری بغل کرده

جوونم عشق ميكنم باهاشون مال ما يه بطري بلاستيكي داشت عاشقش بود ميخواستيم سربه سرش بزاريم ميگفتيم فلاني اومده اينو ببره ميرفت ميشست روش تا اون نفر از خونه نميرفت از روش تكون نميخورد

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم