2777
2789
عنوان

بوتاکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1466 بازدید | 29 پست
فقط پیشونی

من بار اول دو روز سردرد و سرگیجه داشتم

بار دوم فقط دو ساعت

طبیعیه عزیز نگران نباش

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد.              انتقالی شغلیمو گرفتم و  نامزد شدم و اینکه صاحب یه خونه ی عالی و شیک شدم.  
من بار اول دو روز سردرد و سرگیجه داشتم بار دوم فقط دو ساعت طبیعیه عزیز نگران نباش

وای خدا خیرتون بده الهی دلم مث سیروسرکه داشت میجوشید استرس تمام بدنمو گرفته بود دیشبم اورژانس رفتیم گفتن یهفته تاده رو ممکنه طول بکشه فقط دعا کنین برام بچه ها خوب بشه اقام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای خدا خیرتون بده الهی دلم مث سیروسرکه داشت میجوشید استرس تمام بدنمو گرفته بود دیشبم اورژانس رفتیم ...

عزیزم‌نگران نباش  خیلی طبیعیه بعضی ها چن وقت بیشتر این حالت رو دارن...بوتاکسی که دکتر تزریق میکنه شک نکن کارشو بلده

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد.              انتقالی شغلیمو گرفتم و  نامزد شدم و اینکه صاحب یه خونه ی عالی و شیک شدم.  
یعنی این سم بوتولیسم خیلی خطرناکه بنظرشما خوب میشه ؟

عزیزم اینجا مشاوره نگیر چون بوتاکس سم خفیف شده بوتولیسمه  همون سمی هست که قوطی کنسروتن ماهی اگر خوب نجوشونده بشه منجربه مرگ میشه درواقع مقدارخیلی کمی ازون سم رو ازش دارویی تهیه کردن که بصورت موقت عضله های افتاده وچروکو فلج میکنه وبصورت موقت چهره صاف وجوونتری داریم منتها امکان داره اون درصد از محتویات بوتاکس برای بدن همسرتون زیاد بوده بنظرم بایه متخصص که کارشو خوب بلده صحبت کنید با انشالله چیزی نمیشه واینچیزها گاهی خیلی دیرمیشه بدن انسان مهمه و باید پی گیری کنی  

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
بله متخصص و دکتر بودن و خیلی هم معروفن من خودم پیششون دوهفته پیش انجام دادم عالی بودن هیچ موردی هم ب ...

عزیزم حتما ببرشون یه دکتر متخصص ببیننش که چیز جدی ای نباشه ولی کاش از قبل برای بوتاکس پیش یه دکتر خوب میرفتی من خودم برای بوتاکس پیشانیم رفتم پیش دکتر مصطفی خدایاری خیلی راضی بودم.

پیش دکتر خوب نرفتین اگر دکتر متخصص باشه این مشکلات نباید به وجود بیاد بوتاکس خوب این عوارض و نداره من پیش دکتر غیبی بوتاکس میزنم خداروشکر از این مشکلات نداشتم خیلی کارشون خوبه

سلام عزیزم. امروزه ثابت شده که بوتاکس به عنوان یک درمان پزشکی برای چین و چروک و خطوط صورت و پیشانی میتونه استفاده بشه. ولی نتیجه کار به خود بوتاکس و کیفیت محصول خیلی بستگی داره. متاسفانه تو بازار ایران هم محصول فیک زیاده. یکی از بهترین بوتاکسهای موجود تو ایران بوتاکس فرانسوی مایوبلاک هست. شما میتونید تمامس محصولات زیبایی رو با خیال راحت از سایت فرش اسکین خریداری کنید چونکه ضمانت اصالت کالا دارن.

برای جوشهای صورت دخترم و ریزش موی خودم به دکتر هاشمی مراجعه کردم. نتیجه بسیار عالی بود.

به دوستان مشهدی توصیه می‌کنم برای مشکلات پوست و مو و همینطور کارهای زیبایی تزریق ژل و کاشت نخ و بوتاکس و .... حتما به مطب ایشون سر بزنن. دکتر باوجدان و با انصافی است.

دکتر سید عابد هاشمی

سیدرضی 39

تلفن 05136042237

09156639916