2777
2789
عنوان

دوشنبه سوری

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 31 پست
این یعنی از کی؟؟ چون روشن کردم اصلا وصل نشد؟

از فردا ساعت پنج صبح 

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

واقعااا وقد ذوق کردم که مال الانه😐😐

حالا من گذاشتم شب بگیرم که بیافته برای چهارشنبه که بیکار ترم .خخخ

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
حالا من گذاشتم شب بگیرم که بیافته برای چهارشنبه که بیکار ترم .خخخ

من امروز بیکار بودم⁦☹️⁩

تَمامِ دارایی اَم خُداییٰ عصت کِْه  دَغدَغِه عَزدَصت دادَنَش راع نَدارَم⚡️♡-
این یعنی از کی؟؟ چون روشن کردم اصلا وصل نشد؟

این یعنی از پنج صبح امروز تا پنج عصر فردا میتونین استفاده کنین . الان میتونین استفاده کنین تا پنج عصر فردا 

اَللّهُمَّ ارْزُقْنى شَفاعَةَ الْحُسَیْنِ یَوْمَ الْوُرُودِ وَ ثَبِّتْ لى قَدَمَ صِدْقٍ عِنْدَکَ مَعَ الْحُسَیْنِ وَ اَصْحابِ الْحُسَیْنِ الَّذینَ بَذَلُوا مُهَجَهُمْ دُونَ الْحُسَیْنِ عَلَیْهِ السَّلامُ ...

دمت گرم یاد اوری کردی یادم نبود

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
من امروز بیکار بودم⁦☹️⁩

آخی حق داری .

دمت گرم یاد اوری کردی یادم نبود

😍شمام تو هر تاپیکی می‌رید یادآوری کنید .ثواب داره خخخ

واسه منم همین اومد  روشن کردم کم کرد از شارژم فردا امتحان کنم ببینم چیه

من همه ۱۷۰ ریال بیشتر شارژ نداشتم همونو فقد خورد😀 خوبه زیاد نبود شارژم

این یعنی از پنج صبح امروز تا پنج عصر فردا میتونین استفاده کنین . الان میتونین استفاده کنین تا پنج عص ...

نمیشه ک بالا نمیاره

پیامک اومد ایا؟ خوندید  چی گفته؟ چرا تا دریا می‌بینید زود لخت میشید؟ 😂😂😂

اره خودندم خب فک کنم امروز میده برا فردا اره؟

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

همیشه عشق باشد همیشه برکت🙂زندگیتو روی دور مثبت تنظیم کن تانتایج کارت مثبت از اب دربیاد😊به توانایی هات شک نکن😎بخشنده باش تا بخشیده شی😉
اره خودندم خب فک کنم امروز میده برا فردا اره؟ 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

آره قربونت برم برای فردا .

حالا اگه عصر پیام بدین برای پس فردا می‌افته .