2777
2789
عنوان

pcoو آی یو آی

348 بازدید | 17 پست

سلام دیروز سوم قاعدگیم بود رفتم دکتر سونو داخلی انجام داد گفت همه چی نرماله فقط یه مقدار pco هستی.من ۴ ساله ک ناباروی دارم یه سقط ۴ ماهه هم داشتم.یه بار هم آی یو آی کردم ک منفی شد.pco همون تنبلی تخمدانه؟؟؟دوباره دکترم دارو داده ک هفته بعد برم واسه آی یو آی بنظرتون با وجود pco بودن امکان بارداری هست؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواستم بدونم کسی بوده ک pco باشه و حامله شده باشه؟

من بودم و نمیدونستم.۷ ماه بعد ازدواجم(البته از اولش زیرنظر دکتر بودم)خدا ی دختر بهم داد.الان واسه دومس‌تو اقدامم تازه متوحه شدم و میخوام آی یو آی کنم انشاالله ماه بعد هم جنسیتش هم حوصله دارو درمانی طولانی ندارم

من بودم و نمیدونستم.۷ ماه بعد ازدواجم(البته از اولش زیرنظر دکتر بودم)خدا ی دختر بهم داد.الان واسه دو ...

۷ ماه تحت نظر دکتر بودین تا باردار شدین؟خداروشکر پس منم انشاالله نتیجه میگیرم.

۷ ماه تحت نظر دکتر بودین تا باردار شدین؟خداروشکر پس منم انشاالله نتیجه میگیرم.

من چون خیلی حساس بودم رو سلامت بچا و از اینجور حرفا از روزی که خواستم اقدام کنم رفتم پیش دکتر و چندماه طول کشید تا پریودی تنظیم شه و دوماه بعدش ک قرص داد واسه تحریک تخمکگذاری زود جواب گرفتم.انشاالله جواب میگیری.الانم میخوام جنشیت بعدی رو مشهص کنم تقریبا ۳ ماهه زیرنظرم و اگه خداخواست ماه بعد آی یو آی کنم

من چون خیلی حساس بودم رو سلامت بچا و از اینجور حرفا از روزی که خواستم اقدام کنم رفتم پیش دکتر و چندم ...

انشاالله عزیزم.منم فردا سونو دارم ببینم فولی خوب دارم واسه آی یو آی

عزیزم من سرچ کردم  pco  و ناباروری این مطلب اومد به نظرم اومد که می تونه برای شما هم مفید ...

سلام واسه pcoاز داروگیاهی استفاده کنید عالیه حتی واسه کیست ها فقط باید 5گرم شیر خشت از عطاری تهیه و داخل 5عددکپسول بیرنگ ریخته وبه مدت 5شب استفاده کنید کپسول هارا چرب کنید بعد ازاینکه تموم شد 5شب بعد آبنبات سفید و5شب از زاج سفید استفاده کنید یعنی شب اول نبات شب دوم زاج شب سوم نبات و چهارم زاج به همین ترتیب فقط حتماکپسولهاراباروغن زیتون چرب کنید موقع استفاده از زاجسوزشوخارش دارید که با آب سرد واژن رابشورید نگران نباشید و هنگام استفاده از زاج ترشحات عین دستمال کاغذی خارج میشود که جای نگرانی نیست داروها را در زمان پاکی استفاده کنید زاج باعث تنگی واژن میشه من این موارد راه انجام دادم عالی بودش دکتر طب سنتی تجویز کرده کرده بودش آن شاالله استفاده کنید کنید وجواب بگیرید